Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()Hayırlı akşamlar hocam , yine yorumlarınız bir bir vuku buluyor, hocam bu geri çekilme başlangıç mı 1910 adına soruyorum , buralar dan alıma başlanır mı 1850 için soruyorum ? Selamlar saygılar.
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crazy01 ()Üstad hayırlı günler, rica etsem onstaki şuanki durumla alakalı değerlendirme yapabilirmisiniz Etf lerdeki durum nedir
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()750 konusu kademeli alım düşünenler için dip seviyesi olarak düşünülmesi gerekir diye söylemiştim. Birkaç hafta önceki %5'lik düşüşün de alım yönünde değerlendirilmesi gerektiğini ve alım yaptığımı söylemiştim. Ben platinde düşüşlerin hep alım olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer kademe yapıyorsanız 750 yine dip seviyesi olsun ancak o bölge net olarak görülecek diye bir şey yok. Nitekim 1035'lerin üstü de yeni ralli için önemli, ki orayı aştık. Bundan sonra eğer olurda tekrar 1035 görülürse kademe eklemek için değerlendirilebilir. YTd. İyi haftalar dilerim.
EDEP_ve_VEFA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()Selamlar hocam , nice hayırlı senelere , hocam platine de 750 beklentimiz devam ediyor mu iptal mi ? bol bereketli kazançlar dilerim size ve tüm arkadaşlara.
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Teşekkürler hocam.
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()1910 bölgesine doğru bir geri çekilme tekrar pozisyonlanma için değerlendirilebilir. YTD. Selamlar.
Kriyt için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
captain34 ()Dostum Grafik ve değerli yorum için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Geri çekilmeden kastınız ne kadar bir çekilme hocam. Ona göre alım fırsatı yapalım.
0BeğenmedimŞikayet
metken345 ()Altın için iyi de dolar düşük kaldığı sürece kar yazmaz...
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Kaça kadar düşüş olur sizce sahkon bey
1BeğenmedimŞikayet
kaktüss ()Sağolun hocam elinize emeğinize yüreğinize sağlık