Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bimukabele
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ezbiderli ()kardeş senmi verdin1
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet, ben de once bir alim firsati olacak diye 2/3 TL deyim, TFX de alim emirlerini verdim. Bol ve bereketli kazançlar
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hocam şahsi düşüncem grtl 6,1-6,2 ons(25,85) arası alış fırsatı verip yukarı gideceğini öngörüyorum! düşüş daha çok dolar bazlı olacak gibi. hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim. ytd diyelim
0BeğenmedimŞikayet
A_atila ()Usta ben bunu netten bakarak çizdim orda yazdim kaan hicadan bakarak çizdim benim kendi çizimim değil ama ilerletmeye çalışıyorum.
Dediginiz gibi yukslis trendine girmiş gibi.. ytd
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Aynen dostum o trendi yakalarsa büyük fonlari da peşine takar
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()26,7745-8xx üstünü diyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Elinize sağlık bir ufak hatırlatmak olacak , yükselen bir mini trend vardi onu kırmış tekrar trendin üstüne atmaya çalışıyor gümüş, bunu başarır ise cok hızlı bir 30 ustu değerler gelebilir ki benim beklentim de bu yönde