Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Cemilozer16 ()Canın sağolsun ne diyeyim.
_SOSYOLOG_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Geographer06 ()Merhaba hocam, fikrinizi merak ediyorum mb kac ay daha faiz sabit tutabilir. Yarın pas bence de.. lakin sonraki ay dusus bekliyorum. Siz ne dusunuyorsunuz? Bir de altın onsu 17xx lu rakamlara getirirken rasyo hep dustu ve gumus gramı yukarda tuttu. Peki ya altın ons yukarı hareketlerine basladiginda da rasyo yukarı gidip gumuşu buralarda tutar mı
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın_1221 ()Bist için grafik çalışmanız varmi? Zahmet olmazsa. Saygılar.
2BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Ne mutlu bana değerli değerli @Ali72 bereketli kazançlar diliyorum
Ali72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali72 ()2018 de sizin sayenizde 7 de sattim sonra 5.32 de yerine koymuştum gerçekten emeği geçen sizin sayenizde kazandığım tek insansınız sosyolog abem
1BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Rica ederim değerli dostum
Clane için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Sonradan aklima geldi baktim hocam tsk edrrim.
1BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Sevgili dostum @Clane bugün ki yorumlarımda gelen hedef grafiklerimden biride ons profilimde mevcut 1750-1680 orda vade alım bandı
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Saygılar hocam. sizden birde ons grafigi ve beklentisi rica etsem.
1BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Teşekkürler değerli @karambahtıkaram sizede iyi geceler sevgiler
karambahtıkaram için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Merhaba değerli dostum @Clane ne yazık ki yatırımcılar ucuz ve pahalı kavramlarını objektif olarak ele almıyorlar. Ben bir orta vadeci olarak usdt nin fiyatını ucuz olarak görüyorum orta vade için 100-150 kuruşluk düşüşleri umursamadan alım kıvamında bana göre:)
0BeğenmedimŞikayet
karambahtıkaram ()Sn@_SOSYOLOG_ ; paylaşımlarınızı daha çok görmek dileğiyle, iyi geceler diliyorum, saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Alın iste selaciler nerde. @_SOSYOLOG_ hoca bile ayni fikirde
1BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Genellikle sosyal medyadayım fırsat buldukça uğruyorum değerli dostum @Cemilozer16
Cemilozer16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Teşekkürler değerli @Batı_Trakyalı
Batı_Trakyalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cemilozer16 ()Merhaba kardeşim. Gizemli bir insansın. Seni görememek üzücü bir durum.
0BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Helal olsun hocam
5BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Usd alt grafikteki hedefimize gelmiştir:)
0BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Teşekkürler değerli @Serap34
Serap34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Bir rakam yazdım!
Bu rakamın altı ve üstü diye ikiye ayrılır!
Çarpıp çarpıp dönecegimiz günler gelecek
Saygılarımızla
Egmen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Egmen ()Bak @Mennan_usta nedi hocamız ocak ayı dii 7.50 dii