Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Kişiden kişiye değişir viop için 15 dk dk kullanirim genelde saatlikte te de bazen
uzun vade için günlük haftalık normalde
DiIek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DiIek ()İşleme girmek için hangi periyoda bakarak karar veriyorsunuz?
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()İchimokou rsi macd Stoch rsi kullanıyorum
DiIek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Site adı filan yok ıchimokou kulaniyorum
HeRRY_PoTtEr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DiIek ()Hangi periyoda bakarak dönüşe geçtiğine kanaat getirdiniz de 15dk lığa bakarak işlem yapıyorsunuz acaba?
0BeğenmedimŞikayet
HeRRY_PoTtEr ()Tmm. Biliyorum son attığınız site adi nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()USD paylasacagima yanlışlıkla telefondan kaynaklı bir durum oldu
HeRRY_PoTtEr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeRRY_PoTtEr ()Hangi site?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Garfikler karistirdim galiba USD 15 dj garfik al vermeye başladı
Guclu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()indikatorlerler böyle diyor
selaminko551 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selaminko551 ()Nerede yazıyor trend düşüş diye gurban işkembe de mi
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Uzayamı gidiik çiçeeem. Zeki öürende bizi görecek miii
selaminko551 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selaminko551 ()Ne aşağısı gurban bundan sonra Allah'ın izni ile stop loss patlatıp yukarıya gidiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Aşağı çiçeem benim grafikte 6.90 diii
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Trent düşüş devam ediyor suanda al vermiyor zaten arkadaş sordu bende paylaştım
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Destek direnç paylastim alıp almamak sizin karariniz 15 30 saatlik dk grafik yön hala aşağı
Guclu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selaminko551 ()Dolar korkakları sevmez ticaret yürek işidir zarar etmeyi göze alacaksin
0BeğenmedimŞikayet
Ygtsen ()Aynen öyle işte adamlar güzel oynadılar zararda da olsam harbiden takdir ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Almı diii çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Millet öyle korktu ki şimdi burdan alsam gene elimde kalır diye korkuyor