Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0482 11:32:01
EUR 36.2452 11:32:01
USD 34.5541 11:32:01
ALTIN ONS $2696.6850 11:32:01

Grafiği gönderen: The_Makine

7.47 lere bir atak gelmesi yüksek ihtimal.

Artık buralar orta vadede pek üzmeyecege benziyor.. Ytd

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

The_Makine ()

Tam bahsettiğiniz şekilde düşünüp bekliyorum ben siz bilirsiniz.

cuyguralp için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet_Serhat_Dursun ()

tamam abi seni takip ediyorum zaten. gözüm sende

The_Makine için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cuyguralp ()

Hocam dolarin dönüs yeri 7.10 olabilirmi. yada son olarak 6.90 olurmu sizce. alim icin bekleyelimmi buralari

0BeğenmedimŞikayet

The_Makine ()

Yılbaşı sonrası haberleşelim Ahmet güzel bir yer yakalarsak gireriz.

Ahmet_Serhat_Dursun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

The_Makine ()

Bugün haftalık aylık yıllık kapanış var ne ararsan var :) önemli seviye ben almadım geçeceğini düşünsem alırdım
Elinde olanlara bol şans inşallah geçer temennilerimle hoşçakalın.

Kayey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet_Serhat_Dursun ()

elde birşey yok abi gram altın kovalıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Kayey ()

7,48 takip edilmeli öyleyse. peki 4 saatlik kapanış mı yoksa bugün ile birlikte ay kapanışı mı daha değerli

2BeğenmedimŞikayet

The_Makine ()

Ona dolar karar verecek ben izleme taraftarıyım.7.10 7.00 yapabilir 7.48 geçemezse bugünkü kapanış önemli benim için.

Kayey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kayey ()

evet 7,47 ye atak yapmış tebrikler. şimdi aşağı yönlü mü bekleyşte olalım doğru mu anladım?

1BeğenmedimŞikayet

The_Makine ()

Vay Ahmet dostum gördüğüme sevindim seni :)
Aynen 8 9 lardaydı sasa bizim al ver zamanımızda şuan 20 lerde ne var ne yok elde

Ahmet_Serhat_Dursun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet_Serhat_Dursun ()

ons altın grafiğin ne diyor abim

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet_Serhat_Dursun ()

vay be üstad nasılsın bir zamanlar sasa alırdık beraber. yine dolarda döktürmüşşsün

0BeğenmedimŞikayet

alanyauysal07 ()

ataktan sonra ne olacak diye düşünüyorsunuz

1BeğenmedimŞikayet

utku0707 ()

Helal sana başkanım dün yorumunda okudum ve dikkatlice takip ediyorum seni

0BeğenmedimŞikayet

acemi_alanyalı ()

Yine aşağımı

0BeğenmedimŞikayet

taureg ()

Eyvallah üstad

2BeğenmedimŞikayet

The_Makine ()

7.32 7.47 atağımız gerçekleşmiş gözüküyor
Nokta.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum