Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu hedef 1 şubat 2020 de hızlıca gelmişti geldi
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()alt yorum hala geçerli dostlar! ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Estağfurullah hocam 6.70 6.50 6.40 hep satardım yaZdım imalı anlayana bak gene 6.17 gelmiş sabah satan alttan alsa hep kardı dimi
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Bende iyiyim hocam. İzliyoruz işte. Tecrübelerinizin ne kadar yerinde olduğunu görüyoruz.
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hiç sorma:)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Fazla naz aşık usandırmasın da ddd
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hoşbuldum hocam siz nasılsınız
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()İyiyim dostum sen nasılsın?
Gümüşün nazıyla uğraşıyoruz:)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Hocam hoşgeldiniz. Nasılsınız.
1BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Dostum nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eyvallah teşekkürler
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eyvallah dostum hayırlı günler bereketli kazançlar
ATSIZ25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ATSIZ25 ()eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Himm, çok açıklayıcı gerçekten, cok teşekkür ederim. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için inşaallah
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bak hep yukarısını görüyorum:)bakalım önce 26,6xx mi, gelecek yoksa 25,8xx mi:)
bende ikiside mümkün!25,8xx gelirse gap boşluğu dolmuş olur yukarıya rahat gideriz! yok 26,6xx gelirse yine yukarıya gider fakat ,28, xx den aşağıya gapı doldurmaya dönebilir!
yatırım tavsiyesi olmadan! bilgi paylaşımı:)
kısaca bayrak çalışırsa 25,8xx ziyaret edilir! flama çalışırsa 26,6xx kırılır diyelim!
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()şu kısa olan falamadır inşallah milletin sabrı kalmadı! çalışacak mı görelim!
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()heyecan yapma sakin ol:)
kartalmrh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Dostum çalışma ve paylaşım için teşekkür ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Eline sağlık. Şu atağı umarım en kısa sürede yapar:)
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()eline sağlık dost inşallah gerçekleşir iyice sakat durumda dolar eritti metalleri geçen ons burada iken 7 14 lerdeydik şimdi 1 tl altındayız dolar bayagı bitirdi metalleri
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eyvallah dostum
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık can dostum