Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
CESUR_63 ()Aynur hocam merhabalar nasılsınız sizi takip ediyorum gümüş ün destek ve dirençleri ni yazarsanız çok memnun olurum saygılar bol kazançlar dilerim.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Teşekkür ederim
Bu yorumunuz beni geçmiş günlere götürdü.
Ons gümüş 17 ler iken 20 dolar satma hedefim vardi. Vahap Yaman ve pulsar hocanın 26$ hedefli gırafiğini gördüm ve bekledim. Düzeltmeler olsada satmadım. 26 yi beklerken ve 29,85$ i görmüş oldum. ( 28.50lerde sattım)
Gırafiği kimin hangi ustanin paylaştiği önemli , tecrübeLi biri mi , ? Güvenilir mi?
Gırafik çizen kişi kahin değildir. Fiyatın ne kadar oleceğini kimse bilemez ama girafikten destek direnç bulmak önemli. Çıkarsa hangi dırençe kadar gidebilir , düşerse nereye hangi desteğe kadar düşebilir. Sadaca onu gösterebiliriz. Ben çok yeniyim. Tecrübeli eski ustalar grafiğinde 49,44$ lar var. Orta uzun vade. Bende en az 30..32.. dirençin 2021 in ilk çeyreğinde gelebileceğinde bekliyorum. Gümüş sürpriz sever. 35 bile gösterebilir.
IBYNDRGMAİL_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam emeğinize sağlık bu kadar olumsuz bakılan koşullarda siz çok güzel bir umut çizmişsiniz ytd
1BeğenmedimŞikayet
IBYNDRGMAİL_ ()Emeğine sağlık aynur1 kardeşim batıktan anlamam ama böyle paylaşımlar olunca dualarımız sizinle kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık
Benimle aynı rakamları gören birini görmek mutlu etti beni
1BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Momir ()Evet hocam bugün gün başı 6.24 den aldımdı full, sonra malum dolar ters tepti, sonra tekrar yükselişte çıktım gümüşten, haftabaşı kardan biraz zarar oldu, tecrübe edindik, doları da hesaba katmak lazım analiz yaparken. Yılbaşına kadar gene verirse güzel gene giricem full gümüş inşâallah
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Buğün de alim verdi aslinda. 6,20 alti her yerden alinir. Yarın dolarda yine baski artarsa alim verir giramda. 7,27 son bende dolarda. Bakalım. Son diye bir şey yok ama. Profilimde dolar gırafiği vardi..
Momir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Momir ()Hocam şuan tl deyim, ben sermayesi az birisiyim, düşüncem eğer güzel bir fiyat yakalarsam fulş gümüş ile yeni yıla gireyim diyorum, sizin fikriniz ne bu konuda
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Emeğinize sağlık hocam :)
3BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Her sene yıl son günleri dolara mb baski yapiyor. Ve kendisi topluyor. Borcu var çünkü. 1 ve 2 Ocak'ta hizli bir şekilde toparlanmişti. Dolardaki bu düşüş çok sürmeyecek. . Ons zaten iyi durumda..
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Temamudanya ()Aynur emeğinize sağlık İNŞAALLAH çalışır
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Elinize sağlık hayırlı akşamlar