Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Hoca4178 ()Dolar 7.51 Altın 452 evro 9.22 veee gümüş 6.3131 ile 2020 yılını kapatacak
0BeğenmedimŞikayet
Hoca4178 ()Bu gümüş çok çok sağlam duruyor fırlaması an meselesi
0BeğenmedimŞikayet
Ezbiderli ()hayırlısı kardeşim
Hopaa2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ezbiderli ()evt kardeşim beklentim o yönde
White28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
White28 ()Yılbaşından önce mi bekliyorsunuz bu fiyatları
Ezbiderli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hoca4178 ()Millete iyi gaz veriyon 24.90 diye
0BeğenmedimŞikayet
Hopaa2 ()%75 gümüşteyim %25 tl de bende o fiyatlara geleceğini düşünüyorum, teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ezbiderli ()24.90 dolar kuruda etkili olacağından 5.98 civarı
Hopaa2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hopaa2 ()Tahmini beklediğiniz düşüş fiyatı nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Ezbiderli ()ayırlısı kardeşim bana uyar seni mi kırıcam biraz üsten almış olurum. :))
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Dayı bu gms 25,9 dan geri döner en fazla 25.3 dayı Gel anlaşalım senle fazla aşağılara in me 6:13'ten 6.00 aldık mı yeter @Ezbiderli gsm seni dinler
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Aman Hakan Hocam oralara kadar inmesek iyiydi :)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()muhtarım tskler saol var ol ALLAH razı olsun
Muhtar01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()tskler umut saolasın var olasın
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()evet efendim benim elimde zaten gms var ortalamam 6.21 oyuzden 6.13 alım yaparım bir parca olmak sartıyla ve 5.98 den suan kı dolar kuru ile hesapladıgım da
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Muhtar01 ()Eyvallah Hakan abi
Emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık dostum
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()6.20 altında alım yapabileceğinizi düşünüyorsunuz yanlış anlamadıysam