Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Trb elindeyse tut dursun... ytd güzel noktada simdi.. x3 ihtimalli. Ytd
gattuso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Nasip de gec... varsa bizimdir yoksa ne yapalım... hadi iyi geceler...
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Hocam birazda etkilendim herkesten bildiğimi okusam tamamdı ii geceler
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Aynen hep aldı çıktım fırladı ama son zamanlarda izledim hep emirle aldım yanlıslikla hocam nasip heralde ne deyim inşallah güler en kısa zamanda
Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Sen onca güzel coin alıyorsun tam yükselecek satıyorsun sonrada arkasından bakıyorsun. :)) o nedenle fazla ziplama diyorum kaçtır sana... demek ki nasip degil ne yapsan olmuyor.
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()İnşallah abide zor gibi ya valla artık birşeyler almak istiyorum kaç kere al sat gitti ya valla 100 k kar gitti yani en az :( 11 aralıktan beri izleyip insan birşey yapamazmi sayfanın yüz karasiyim
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Hocam kaç kere yazdım trip attım hatta herkes yazdın diye kendi kendime :) konusmusum
0BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()23250 ile 23500 e denk geliyor kademeli ufak düşüşler devam ettirecektir. Birden olmuyor dur önden örnek göndereceğim.. ytd
ErdemDR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Ne zaman sordun... btc de 23500 e kademeli düşecektir. Ytd:)
1BeğenmedimŞikayet
ErdemDR ()şu anki btc değerini referans alırsak x2 boyu 22200 lere denk geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
ErdemDR ()usta 20700 lere gider diye düşünüyrosun?
0BeğenmedimŞikayet
Esfandiari ()30 bin görmeden düşmez usta.
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Trb hakkında bilgi vermedin alacağın olsun ayrıca bu BTC düşmez artık ytd gibi