Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()Dolar gibi oda. Oda düşüşten nasibini alacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir
Gold33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold33 ()Sterlin için ne düşünüyorsunuz?
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()1900 denemesi yapacağını söylemiştim. Gece yaptı. Üzerine çıkamadı ons grafiğim hala aynı değişmedi düşğncem. Gram tl dolar bacağından grafik kanalı alta kırdı dolar ve gram ürkütüyor beni...
Edebikalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edebikalem ()Üstad altın ons yolculuğu hangi yine doğru inişe mi geçti
0BeğenmedimŞikayet
Dilekli45__ ()Gümüş için bir degerlendirmeniz varmı
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Ricaederim hayırlı pazarlar
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Bilgi paylaşımınız için teşekkür ederiz emeklerinize sağlık...
6BeğenmedimŞikayet
volpann ()7.6-7.7 ile kapatırız diye düşünüyorum. Ocaktada büyük yükselişler beklemiyorum. Çünkü ocakta faiz artırımı yerine dolar kuruna baskı swap haberleriyle olacağınını düşünüyorm bu gün mb başkanı açıklamaları verileri şeffaf olarak ve mb hareketlerinin öngmrülebilir olacağını söylemesi önümüzdeki ay dolar tarafında iyimserliğe neden olacağınk düşünüyorum. 8 seviyesinin üzerine şubatta çıkacağını şubatta faiz artırımı gelmezse şunat sonu ve martta toplantısına madar doların yeni bir rekor seviyesine gidebileceğini düşünüyorum. Pazartesi videoda daha geniş düşğncelerimi paylaşırım...
Söylesenolmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Üstte mavi çizgyi aşarsak evet şuan için 1 hafta ongünlük harekrt yükseliş trendnde buda alt kırmızı çizgi izerinde kaldıkca takip edeceğimiz bir seviye. Mav çizgi üzerine çıkmadıkca dirençler satış yerleri llarak değerlendirilebilir
engineer_derin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Volpann hocam merhabalar. Bugün size kuru soracağım. Yılı dolarda kaçla kaparız sizce?
0BeğenmedimŞikayet
engineer_derin ()tşk ederz yükseliş trendinde mi oluyor acaba?
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Doğrudur. Kkrılırsa destekler direnç aşarsa dirençleri takip edeceğiz
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Eyvallah kardeşim
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Keşke demeyin profilime girin grafiklerimi açın ve videolarımı izleyin grafik hakkında bilgi edinin
Cee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cee ()Keske grafikten anlamayanlar icin uzerinde notlar falan olsa yada biri bu grafik su sekilde degerlenfirilmeli falan dese
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz içi teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Şahsi kanaatimce bu küçük Trend turuncu çizgi aşağı kırılmadığı müddetçe bizi yukarı doğru taşır gibi geliyor volpan hocam
4BeğenmedimŞikayet
volpann ()1917 üzeri dirençler 1871 altı desekler takip edilmelidir