Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Domi grafigin tutucak galiba dusuyor
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()haftalık direnç var kardeşim. bu haftayı üzerinde açabilirsek inş. 76 var sonra sabreden kazanır. ytd
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()0,68' de ne var abi çin seddi gibi geliyo oraya sonra düşüyo
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()dinlenmeden gidemez benim düşüncem ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()0,90-1' den sonra kesin düzeltme gelirmi ki yoksa tam gaz devammı eder
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()İnşAllah böyle olur :) benim emirler 0,92 - 1,25 ve 1,5 ama duruma göre değişir tabi :)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()0,74 direnç
Gümüs_baligim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()0,90-1 de çık düzeltme bekle. tekrar atla trene taki 1 i kırana kadar. 1 i kırarsa devam. 3,40 ta çık düzeltme bekle.3,40 üzerine atarsa bir daha bakarız. Altlara yüklü girmeyin ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()söyle çünkü bende bekliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()0.70 nedir hocam bu arada
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()söylemem bende saklı :)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()yok yani bi geçse artık şurayı :) senin öngörün 3,34' e kadardı dimi abi
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()hb dostum, sen atarsında beğenilmez mi
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum hg nasılsın
btc d grafik attım
bak bakalım beğenecek misin
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()daha yukarıları var, 0,70 ne ki :)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()0,70in üstüne bi atsa artık
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()eos ta karamsarlığa kapılan arkadaşlar, bu grafiği 1 ay önce görseydiniz eminim algodanda umudu keserdiniz. ytd
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()grafikteki rakamdan algo alan olmuştur umarım