Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Noel tatili
Kazanacağız_sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kazanacağız_sabır ()Neden bugün ve yarın için böyle
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Yalniz hizli dusus ve inislerde de makas en fazla bu kadar, normal zamanda buradakinden de az . Ben ani iniş ve çıkışlarda makas cok açılıyor, bunu düzeltin diye talebim oldu.
canozu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___İsTanbLue___ ()Bende talep etmedim 3.3-3.60 civarı
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Yatirim danışmanınız ile görüşmeniz gerek , tfx bu konuda biraz kati diger bankalar 250.000 TL için özel kur veriyor diye biliyorum
ekrem_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
canozu ()e ben de özel kurdaymışım o zaman. Ama ben talep etmedim ki.
0BeğenmedimŞikayet
Elifmedikal ()Hocam bu özel kurmu baya yüksek ama
0BeğenmedimŞikayet
___İsTanbLue___ ()Ne ilginç yav ben hiç talep etmedim kendi kendilerine yapmışlar :) şuan yüksek aslında ama aynı ortalama makas sanki
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Grafik paylasma yetkiniz olmali , yoksa adminden paylasim icin izin isteyecksiniz
55Mehmet55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ekrem_19 ()Bizde ysptirsak nasıl oluyor
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Talep ettim , parami çeker giderim dedim , mecbur kaldılar
___İsTanbLue___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
55Mehmet55 ()Ekran fotoğrafı nasıl paylaşıyorsunuz bilgi verir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
___İsTanbLue___ ()hocam siz talep ettinizmi özel kuru yoksa kendi kendinemi oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Özel kur, normalde makas daha az bugun ve yarin icin boyle
0BeğenmedimŞikayet
Beyazgul ()Özel ku mu sixinki
0BeğenmedimŞikayet
ekrem_19 ()Bende makas daha yüksek
0BeğenmedimŞikayet
canozu ()bu özel kur mu