Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Pisliğin tekiyim ^_^
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hildegard ()Son alımı yapıp 2020 altın sezonunu kapatacağım:) Ben deprem sigortası yaptırdım zemin sağlam raporu da aldım. Meteor düşmezse devam :)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Zaman cok kıymetli , ama bana baska bir sekilde ulasabilirsen minik bir başlangıç yaptirabilirim
0BeğenmedimŞikayet
Hildegard ()Temel atmış olabilir ama zemin kaygan galiba:)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Wuuu , en güzelini istiyorsun. Bu konuda master yaptım sayılır. Elimizden ardimiza koymayız. Gecen bir egitim webinarı izledim de , millet neler sacmalıyor. Teknik analizi yerli kaynaklarla biraz zor öğrenirsiniz
1BeğenmedimŞikayet
Hildegard ()Teknik analiz sanatı ve klasik müzik ikilisi butterflyler yarasa hariç çok güzel açıklamış:) bir daha ki videoya istek parça
Chopin waltz in a minor olabilir belki:) Beğeni verildi.
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Keyif aldığım için sorun yok, ilerde pc sahibi olursam daha öğretici olmaya çalışırım. Canım kendim ^_*
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ediyorum. Eglenmene sevindim
X=M için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
X=M ()Teşekkürler hocam, gayet net anladım.
0BeğenmedimŞikayet
Kras ()4 saatlik grafikmi 1 saat mi haftalikmi onu demeye çalıştım
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kara71 ()Teşekkür ederim fikir verirseniz memnun oluruz birde bankaların 2021 deki varlık kalitesinin düşmesi gramı etkilermi etkilerde ne yönde etkiler
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()15 dakika ayıralım)
kara71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kara71 (); ) şahsi fikrinizi ve o grafiklere göre tahmininiz ne yönde yukarimi asagimi
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Zaman derken
Kras için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Aşkolsun, grafikleri iyi okuyamıyoruz maalesef. Teknik analizi çok kötü anlattılar sizlere. Bu konuda haklisiniz
kara71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kras ()Zaman nedir grafikte
0BeğenmedimŞikayet
kara71 ()Emeğine sağlık kardeşim öncelikle
Artık bu grafiklere ben inanmıyorum grafikle olsaydı o grafiği yapanlar bu işten köşeyi dönerdi )