Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Hocam 6.5241 i geçtiğini nasıl anlayacağız
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
piyasanınnabzı ()Neredesin Yardımcı olmayacakmısın Üstad
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultanmehmet ()Hocam neredesiniz yorumlarınıza ihtiyacınız var gümüş hakkında
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer61 ()Hocam merhabalar yeni yılınızı kutlarım. Dsö aşı onayının gümüş onsu için geri çekilmeye etkisi ne olur? 26.38 ile kapatttı yılı. Pazartesi geri çekilme düzeltme bekliyor musuz? Satıp alttan almak için?
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Gümüş ons değerlendirmeniz olacak mı
0BeğenmedimŞikayet
piyasanınnabzı ()Hocam neredesiniz yalnız bıraktınız bizi
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Merhabalar hocam.. haftayı 6.13 ün altında kapatırsak hiç şaşırmam.. ABD teşvik dümeniyle oynuyo piyasaya... Şimdi turp bu paket az daha büyük olsun felan demiş...
0BeğenmedimŞikayet
Greettechars ()Ocak sonrası yorumunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()Hocam sizleri rahatsız ediyorum ama merak ettiğim bir sorum olacak bilgilerinize binaen: Hocam dünkü yükseliş tarzı bir yükseliş ya da kalıcı bir çıkış grafiklerde öngörülüyor mu? Sizlerin yorumları ne yönde? Benim de 6,33 den yüklü miktar bir alımım var ve açıkçası acelem de yok ancak belirsizlik de ister istemez yorgunluk veriyor ve sizlerin görüşlerini merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz şimdiden . ok teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()teşekkür ederiz hocam emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evet üstadım, bende kapandığını düşünmüştüm, sizden de teyid almış oldum, sagolun. Inşaallah devamı güzel olur hocam... şu bölgelerden bir kurtulsak artık:)
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()hafta bitsin de doji mi değil mi öyle görelim hocam şu anda halen aktif o son mum.
Ftmkyildiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Tamamdır.. Ben de yeni bir oluşum mu diye sormak istedim... oluşumda alım yaptım bekliyorum... Cevabınız için çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ftmkyildiz ()Hocam doji yeşil bu yükseliş getirmez mi ayni temmuz ayindaki gibi
1BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()o gap 4h grafiğinde idi bu haftalık grafik. ama evet kapandı dün.
NURCİ_55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Bu GAP tamamlanmadi mı şimdi... Bunu mu demek istediniz