Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
erensklar ()Salve hocami tanimiyorum fikir verirmi acep yinede tesekkurler hocam sagolun
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()27,35 kalmadigi icin uzeri kazanc doludur yazdim zaten,
neden elimdekine gore konusayim, su an 26,40 kirmaya calisiyor, bunu 3 farkli indikatorden teyit edderek yaziyorum kafadan atma degil yani,
bu mantiga gore gece de gumus 6,35'lereydi o zaman da mi dip buradan almamak lazim demeliydik sizi anlayamadim uzgunum
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()elindekine göre yazıyorsun dostum o dediğin yerler 1 dakkada kırılabilir.
daha somut verilere göre yön almamız gerek.
siz 27 ,35 üzerini kaç defa gördünüz. ne kadar zaman kalabildi.
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Doğan52 ()Bana gorede zirvede fakat gumus aslinda olmasi gereken yerde degil, olmasi epeyce dipte gezdi, bu hali bile altina kiyaslarsak dip, şuan 7lerde gezelemesi gerekiyordu
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet haklısınızda rasyo düştüğü içiin önde gidiyordu. belki bu günden sonra tam tersi olabilir.
izleyip görürüz
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()buna ancak salve hoca cevap verebilir bence
erensklar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()26.40 uzerine atan gumus umut doludur,27,35 ustune atan gumus kazanc doludur ytd
1BeğenmedimŞikayet
selinesk ()Olur mu gümüş gramın önünde gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
erensklar ()Bence daha hüzel hayirli kazanclar olsun üstad paraya ihtiyac yok ful gümüsteyim burdan dolarami euroyami yoksa tl yemi cikmam daha mantikli 2 kez gümüsü yuksekten satamadim sorumluluk bana aittir saygilar
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()gümüş e göre gramaltın bana daha mantıklı geliyor artık. çünkü gümüş tepe yaptı gram dip yaptı.
mantık olarak düşünürsek yerde sürünene yardım etmek gerekiyor dostum
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()İnşallah :)
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()yukarı gitme ihtimali daha ağır basıyor
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()yok almadım daha doğrusu düşüşte yoktum. gram emir vardı 457 den gram almış oldum.
nasip
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Olmaz komutanım beklemeye devam :)
0BeğenmedimŞikayet
erensklar ()Selamün aleyküm üstadim nasilsiniz yine erken ciktiniz galiba gümüsten yanlismi hatirliyorum ama dususte insallah almissinizdir
0BeğenmedimŞikayet
Gül_sehirli ()Manga yukarı kırma ihtimali nedir kanki
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()bilmiyorum desem ayıp olmaz değilmi
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Sence hangi. yone gider