Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0415 23:27:44
EUR 36.0084 23:27:44
USD 34.5483 23:27:44
ALTIN ONS $2707.2100 23:27:44

Grafiği gönderen: strategicaltrade

gümüş ons - 1g gann analizi

doğru ve net çalışan doğru çizilmiş gann grafiğine en güzel örnektir. döngü değişim tarihine ve hareketin geldiği tarihe çok iyi bakın lütfen. haftalar öncesinde piyasada dolanan yüzlerce binlerce gann grafiği ve grafikçisi hareket geldi döngü değişimi gerçekleşiyo derken içimden sürekli hayır henüz değil bu yanlış bilgi yanılıyosunuz dedim, sonuçta hiçbir hareket göremedik o dönemde ve ses etmeden bekledim sabırla içimden gülerek, grafik 15 aralık 2020 öncesi ve sonrası birkaç günü verdiği için. netice ortada :) marifet diye anlatmıyorum bunu yanlış anlaşılmasın. inanın zibilyon tane grafik analiz dolanıyo ortalıkta ama incelerken doğruluklarını özellikle araştırın arkadaşlar çok yanıltıcı ve zarar ettiren sonuçlara götürebilir sizleri. çok usta denilen insanlar düşüyo bu hatalara üstelik. sebebi grafiklerini resetlememeleri. her grafik değişen şartlar ve zaman aralıklarında güncellenmeli..

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

juli_isbackintown ()

çok teşekkürler, emeğinize sağlık..

1BeğenmedimŞikayet

juli_isbackintown ()

güzel bir sabaha uyanmak dileğiyle iyi geceler :)

Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

M_D_ ()

Akıntıya kürek cekiyorsun ustat

0BeğenmedimŞikayet

Biriyim ()

Teşekkür ederim ben de iyiyim . Evet cevap vermedim son yazdıklarına açıkçası onun adına üzüldüm nezaketten pay almamış :)
Ben de çıkıyorum sabah 6 buçukta kalkıyorum en iyisi uyumak gece arada ne olmuş ne olmamış bakarım. İyi geceler :)

juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

juli_isbackintown ()

iyiyim çok teşekkür ederim, ara ara bakıp kaçıyorum :) siz de iyisinizdir umarım.. az önceki diyalogları okudum da kabalığın ötesine geçmiş durum, yazık gerçekten..

-1BeğenmedimŞikayet

DmrDemir ()

Ben de o anlamda söyledim zaten grafikten anlamam ama mantığım senden daha iyi çalışır bazı kişilerden bilgi almam yeterli şuana kadarda zarar etmedim yatırım havaları atma istersen sana soru sormadık

3BeğenmedimŞikayet

Biriyim ()

O yazan emek veren kişinin işi de bu değil. Maaşlı çalışan değil, Allah rızası için emek veriyor siz de biraz çaba gösterin. Armut piş ağzıma düş oh ne ala, bir de kalkmış “ e düşecek m ne olacak “ diye çirkince soruyorsunuz. Bari “ ya kusura bakmayın pek anlayamadım acaba grafikte ne anlatıyor” deseniz farklı bir soruş tarzı olurdu, insan dili yani!
Neyse kime ne anlatıyorsam!

DmrDemir için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

DmrDemir ()

Sanamı sorucam neye yatırım yapıp yapmayacağımı para benim değilmi benim işim bu değil zaten grafiğe yorum yapsaydın böyle bilmişlik taslayacağına işe yarardı

0BeğenmedimŞikayet

Biriyim ()

Maalesef öyle. Nasılsınız bu arada?

juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

juli_isbackintown ()

hem öyle hem de insanlar o kadar nezaketten yoksun ki ne yazık ki..

0BeğenmedimŞikayet

Mhmttstn09 ()

Bu inşaat planı mı kanka :))

0BeğenmedimŞikayet

Biriyim ()

Yani yanlış anlamayın da alta o kadar güzel bir açıklama yapmış ki hatta çok da basit dille açıklamış kalkıp bu soruyu da sormanız teknik analiz vs gibi konularda çok eksik olduğunuzu gösterir eğer böyle eksiğiniz varsa yatırım yapmanız çok tehlikeli. Bencr kendinizi biraz bu konularda geliştirmelisiniz.

DmrDemir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DmrDemir ()

Bu grafik ne anlatıyor çıkacakmı düşecekmi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum