Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Morcho ()Baktım şimdi 4,30... btc 25.000 üzerine yol alırsa xrp de takip eder diye düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda çıkarsınız.
Gns_mina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gns_mina ()5.45 alışım var hocam. Yaklaşık 9k o yüzden bekledim yükselmesini. Yarınını tahmin edemediğim için 5 olunca çıkmadım yoksa çıkar bugün alırdım. Böyle üzülerek bekliyorum işte. Her yaptığım hamle yanlış olduğu için bir kere daha hareket etmedim :(
Morcho için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morcho ()İnşallah... xrp 5 lira gördü çıksaydınız keşke
0BeğenmedimŞikayet
Gns_mina ()Anladım hocam çok sağolun ihtimal yani. Bi düze çıksakta kimse darda kalmasa şuan korktum açıkcası. İnşallah düşmezler
Morcho için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gns_mina ()Hadi ya:(( moralim bozuldu bi kurtulamadım şu xrp den ya
sTa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morcho ()Yalan oldu diyemem, grafikte gördüğümü yazdım. Formasyon tamamlanmayabilir, tamamlansa da çalışmayabilir. Sadece dikkatli olunsun diye yazdım. Kesinlikle ytd
0BeğenmedimŞikayet
sTa ()Alt şenliği değil alt ızdırabı geliyor demek. Dilerim olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Gns_mina ()Hocam yani alt şenliği yalan mı oluyor
sTa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morcho ()Dar bakmak hangi açıdan? Herkes 2017'deki gibi bir boğa bekliyor ancak oyun hep aynı olmaz. Yüzde 80 dominans demek altların dibin dibine girmesi demektir. Gerçekleşmeyebilir ama Yine de dikkate alınmalı, para kolay kazanılmıyor.
ÇILGIN_KRİPTOCU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sTa ()Of of of.. Altlarda yatırımı bulunanlar adına dilerim değildir.
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Olaya çok dar bakıyorsunuz gibi geldi bana ama ihtimal umarım olur :) da btc yürür artık altlarda başlar btc işi bitince :)