Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Gramı kimse bilemez. Uzun vadeciler tutabilir.
Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()Grafikten pek anlamıyorum usta bu şekilde olursa ons gram ne olur
0BeğenmedimŞikayet
deryacakirr29 ()Yatırım tavsiyesi olamadan fikrinizi öğrenmek istedim mesajı bitirmeden elim değdi gitti:)
0BeğenmedimŞikayet
deryacakirr29 ()Halil bey sizi çok yoruyorum sorularımla belki ama kusuruma bakmayınız:)) bu grafiğinizin fotosunu çekip saklamıştım buldum şimdi... burdan daha önce istifa eden bi arkadaş vardı çok başarılıydı teknik çalışması sizin gibi oda 28.700 rakamı ilk satış yarim Sonra 35 dolar beklerim demişti sizin buradaki çalışmanızla çok uyumlu buldum ... sizin yukarıdaki çalışmanız hala geçerli mi acaba ben orta uzun vadeciyim ama bu uzun vadede araştırmalarıma göre 35 44 50 dolarlarda kar almayı düşünüyorum ... sizce 28700 de riske etıp burdan da alayım mı yoksa hiç riske atmayayım mı
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Yatayı çiz Halilim anlamayan varsa o da anlasın bir de altına yorum yap burdan şuraya şurdan buraya. En anlamayana göre anlat ki herkes anlasın. Saygılar kardeşime :))
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Anlaşılıyor eline sağlık
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Görüntü grafikten anlaşımıyor mu? :)
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim.
@sabır
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz içi çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Barış_2579 ()Bu grafiğe göre Ocak ortası Ons 2045 görünüyor hadi inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Eyvallah teşekkürler bilgi için
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Eline sağlık abi görüntü nasıl