Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yine teşekkür ederim zaman ayırdığınız için eyvallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Siz hekimlerimize Allah güç kuvvet ve kolaylık versin. Bu süreçte çok yoruldunuz
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah böyle devam etmesi temennimiz...
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Masaallah, bin şükür hocam, Allah ta yaşatmasin kayıp
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Ayy çok şükür inşallah hiç kaybımız olmasın Allah sizlerede güç kuvvet sağlık sıhhat versin işiniz çok zor. Minnetterız şahsınızla birlikte tüm sağlık çalışanlarımıza.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()yok uçacak kacacak demem , ben de sitenin üstadlarını takip ediyor , onların öngörülerine deger veriyorum , bugün biraz iyimserim sadece , akşam hiç kayıp vermedik servis ve yoğun bakımlarda onun etkisi olsa gerek
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()TOBO FORMASYONU şayet çalışırsa yasadık , ama dün de OBO formasyonu vardı çok sükür o çalışmadı . fORMASYONLARDA GENELLİKLE % 70 Çalışma olasılığı var , bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet onu bende gördüm çalıştırırlar mı sizce? Aslında kritik nokta bende fmnin 25.07 görüyor diye de belirtmiştim! yani şuan bana göre fmnin içindeyiz! elinize sağlık hatta sabah yorum olarak paylaştım, adımız uçacak kaçacak diyenlere çıkar diye paylaşmadım:) hayırlı günler
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Nöbet ertesi gözler isyanda , o yuzden basit ve büyük çiziyorum
OkanNako için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Hocam uyku tutmamış sanırım