Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Bilmukabele can kardeşim. Hatırın var olsun. Sevgiler saygılar.
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Grafiğin hem bilgilendirici, hem de öğretici olması açısından çok değerli, insanlığının değeri ise ayrı bir güzel, emeğine sağlık, işin rast gitsin kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim evin küçüğü. Cansın.
avukathanim11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
avukathanim11 ()Emegnize sağlık Hakan Abi.. kolay gelsin işleriniz.. saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()Allah kolaylık versin abim. Kısmetse görüşürüz inşallah.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim kardeşim. Saat 11 den sonra benim tempo artacak. Akşama nasipse görüşürüz.
Öznur_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Âmin Ecmain İnşaALLAH Hocam Hayırlı Bereketli bir gün olsun İnşaALLAH
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fgn6420 ()Teşekkürler hocam, Allah razı olsun, emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()Teşekkür ederiz eline emeğine sağlık abim. Her zamanki gibi bizi düşünmüşsün yine allah razı olsun. Saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim güzel kardeşim. Sağol varol.
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Emeğine sağlık ellerine sağlık hakan hocam
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim. Sevgiler saygılar.
arap_abdurrahman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim kardeşim. Ettiğin dua benim için her şeyden kıymetli. Desene bugünün en çok kazananı ben oldum, ettiğin duayla. Beni çocuklar gibi sevindirdin kardeşim, Rabbimde seni sevindirsin inşallah.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hakan Hocam eline sağlık teşekkür ederiz ALLAH Razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
arap_abdurrahman ()emeğinize saglik hayırlısı bakalım
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim kardeşim. Hatırın var olsun. @Ysnylmz
Kervan001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kervan001 ()Emeğine sağlık abi hayırlı sağlıklı gunlerin olsun kolay gelsin saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Ysnylmz ()Emeğinize sağlık..