Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Değerli @Niagara benim ne böyle bir yorumum nede grafiğim mevcut değil. Profilim deki grafikleri incelerseniz farkedeceksinizdir:) Huzurlu geceler diliyorum
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Sayın Hocam , bütün grafikler geldi fakat gümüş onsda düşecek demiştiniz onun ile ilgili gelişme var mıdır.
Bilgi rica ederim
_SOSYOLOG_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Ons son attığım grafik )
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Yok yok çiçeem benim grafikler nediiise o. Bak istersen progilden çiçeem. Renkler felan baya uyumlu oldu çiçeem
Samih için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Samih ()tabi tabi bütün grafikler şimdiye kadar herşeyi bildi nokta atışı yaptıya. ondan öyle diyorsun. dünya piyasası ne diyorsao
Guclu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Grafik ne diiise o çiçeem. Elimizden bu geliii
Samih için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Kesin mi hocam ?
0BeğenmedimŞikayet
Paradigma_ ()Merhabalar yükseliş trendinde olduğumuz için hacimi kırılımları zayıf olur. 2011 çıkışlarında da bu tarz ivmelemmeler görülmüştü. Bu grafik yanıltıcı olabilir ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Samih ()dediğiniz Mart'ta Nisan'da ancak olur şubata kadar yön yukarı diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Tissot ()@_SOSYOLOG_ hocam sizi net yorum yaparken ilk defa gördüm
1BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Teşekkürler değerli @olwayslose saygılar
olwayslose için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()Tesekkür ederiz, ellerinize sağlık, like limitimi doldurduğum icin veremedim saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Sokratess ()1790 ana destek var 1800 üzeri ara destekler bugün kapanış buralardan yaparsa senin grafik giç