Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
CrowFBH ()Tamam brocan saygilar sevgiler
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Selam Koray fazla özletme kendini arada selamini esirgeme kardeşim..
CrowFBH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fearless212 ()Hocam hayırlı akşamlar, yazdım ama mesaj düşmedi galiba daha önce verdiğiniz grafiklerin hepsi 10/10 tuttu Allah razı olsun çok teşekkür ederim rica etsem waves yorumu alabilir miyim
1BeğenmedimŞikayet
CrowFBH ()Selam brocannn saygilar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Memi_76 ()Evet aynen öyle. Çok teşekkür ederim
Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Benim anladığım sende btc/fiat var ve sen onu xrp/btc ye çevirmeyi düşünüyorsun. ? Eger öyleyse bu hamle zarar ettirir diye düşünüyorum ytd
Memi_76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Memi_76 ()Selam a. Hocam elimde bir miktar Btc var. Burdan xrp ye parite yapmayı düşünüyorum. Bitkoinde yeniyim. Sizden görüş almak istedim.
4BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BTC DOMİNANS günlükte özellikle 2 kritik seviye arasında gidip geliyor mekik dokuyor günlük MA20 %63.33 günlük MA50 %64.17 üstbollinger bandı %64.31 şimdilik buradan red yedi ve MA20'nin altına sarkarsa şayet altlar biraz daha hızlı hareket edebilir..
Haftalık grafikte gözüken ise 50MA %63.82 100MA %63.52 burdada birbirine çok yakın seviyeler olduğu haftalık MA20 seviyesi ise %61.23 MA200 %60.55 bu seviyelerin altında kapanışlar yaparsa altkoinler işte o zaman canlılık ve hareketlenmeler başlayacak olmasıdır haftalık kapanış beklemek daha sağlıklı olacaktır..
1BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Btc şu 20k fobisini bir kirsa alt coinlerde kendiside rahatlayacak ta... rahatlik verdirmiyorlar:)))
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli kardeşim, günlük MA20 seviyesi de 18.580$'a yakın bir seviye ve önemli olan (18.500$-18.600$) bölgesinde ki kapanislar yeniden 19.500$ ana direnç ve en son test ettiği seviyelere doğru adım adım gidecektir ama bu yolda trenden indirecekler bezdirecekler bu hafta yaptıkları gibi..
1BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Günaydın hocam. Rakamlarda hemfikiriz. Eger tahminim beni yaniktmazsa btc nin bugün 18700lerde tutunma yapacagi tarafındayım. ytd