Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Ne kadar doğru yazdın şapka çıkarıyorum her cümleye. Bu hafta işlem açıcam bendeki bu sarı damar bazen beni bile bıktırıyor. Gecen hayır olsun
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Ortim; Yatırım kısa vadeli yapılmaz.. @BABA_DERVİŞ gibi her gün çorba parası çıkarmaya endeksli isen, o ayrı konudur.. Yalnız kritik günlerin sonundayız.. Naçizane önerim TL'de daha fazla durma.. Metal/döviz ne alırsan al ve bekle.. En geç Şubat'ın ilk haftasına kadar beklersin o kadar.. Sonuçta kazanan biz olacağız ve ben sözümü tutmuş olacağım..30 bin karları bile reddettim.. Balina avlayacağız.. Hayırlı geceler... @Gzdee..
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zararkess1 ()Anladim dostum gecen güzel olsun...
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Dostum.. Ülke gerçekleri deyip kapatayım, gerisi siyasidir ve bu formun konusu değildir.. Hayırlı sabahlar.. YTD..
Zararkess1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()1,1.5 aya kadar o bahsettiğin rakamların gelmesi kaaçınılmazdır.. Faiz arttırımı sadece öteleyecektir.. YTD.. @Gzdee..
0BeğenmedimŞikayet
Zararkess1 ()Ne konuda iç açici degildir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Kesinlikle haklısın.. İngiltere'nin AB ile aynı parayı kullanmasını yani Euro'yu reddetmesinin sebebi, kendi parasını basamayacak olmasıdır.. Şimdi senin nezdinde siteye bir kelamım olacak.. Bizlerin bankalardan aldığımız SANAL altın ve dövizin ülke ekonomisine hiçbir zararı yoktur.. Bizler TL bazında KAZANÇ elde etme adına bu işlemleri yapıyoruz.. Zaten DTH hesaplarının bizde ve tün hedge fonlarında asla karşılığı yoktur.. Yani yarın bankaya gittiğinizde, yatırım yaptığınız dövizi, büyük şirketler dışında, alma şansınız yoktur.. Zaten küçük yatırımcı alsa ne yapacak? .. O yüzden bankalarımız gayet sıhhatlidir, kimse dövizinden kuşku duymasın, sonuçta istediğimiz/hedeflediğimiz rakamlar geldiğinde zaten hepimiz TL'ye döneceğiz.. Bu önemli bir konudur.. Yalnız gidişatta hiç iç açıcı değildir maalesef.. Nokta. Hayırlı sabahlar sana ve tüm siteye... Asla ve asla YTD...
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Hocam, aklımda sterlin bu hafta sonu Brexıtten ayrılırsa inanılmaz rakamlar gelir ekrana, ne dersın?
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()@Gzdee.. Ortim sana son bir kelamım olacak.. Tercih kesinlikle senindir.. Euro 9.72 gördü satmadım... Alttan alır mıydım alırdım.. Bu benim tercihim pişman asla değilim.. Gözde gidişat son derece olumsuz, dövizin düşmesi saçma.. Bence yakın zamanda pozisyon al ve bekle..1-2 ay sonra belki de daha önce inanılmaz kur rakamları görebilirsin.. Bu sana son bir dost uyarısı.. Tercih senindir, "Vanga" hissidir.. İnanılmaz olayları izlemekten ben sıkıldım.. Bu gidişatın sonu hayra alemet değildir. Nokta... Hayırlı geceler... Asla ve asla YTD...
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Coni bıravo in turkey yaz gitsin varsa nasibinde bulur
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Etiketli o arkadaşa
Mabibay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mabibay ()Ne alaka şimdi bu. Altın sayfasına Ereğli Demir Çelik hissesi grafiği.
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Adresini bilsem :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hepyek66 ()Hadi bakalım 1840 altına düşmesin yeter
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Çelik gibi merak etme sen
Hepyek66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Mektup yazsaydin simdiye giderdi
0BeğenmedimŞikayet
Hepyek66 ()Gözde ne diyorsun yani altın ne olacak:)