Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0719 14:23:14
EUR 36.7337 14:23:14
USD 34.2458 14:23:14
ALTIN ONS $2714.9200 14:23:14

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Kısa vade gümüş ons'ta dirençlerimiz, 3. direncin kırılması bizleri ayrı bir yükseliş trendine taşır diye düşünüyorum, olası kademe geri çekilmeler artık benim için ilave güzel alım noktaları olacaktır, Alım - satım veya bekleme karar ve takdiri arkadaşlarımızın. Tüm arkadaşlara bereketli kazançlar. Saygılar.

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim @kerimcan226 arkadaşım, bereketli kazançlar.

kerimcan226 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kerimcan226 ()

Emeğinize sağlık hocam teşekkürler...

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim @luisbey arkadaşım, geçmişte paylaştığım bir çok formasyon içeren grafiklerim (kısa- orta- uzun vade) de var profilim de, uygun olduğunuz da lütfen bir göz atın belki faydası olabilir, olur da katkı sağlamak isterseniz de önerilerinizi beklerim. Dört yıldır gümüş sitesinde paylaşım ve öngörüler de bulunup arkadaşlarımıza karınca kararınca katkı sağlamaya çalışıyorum, istek üzerine grafik paylaşmıyorum, ama olur ya sizin istediğiniz özel bir grafik türü var ise değerlendirebilirim de. Bereketli kazançlar.

luisbey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Dışarıya çıkmak zorunda kaldım, Öğleden sonra geniş anlamda inceleyip ortaklaşa değerlendiririz inşallah. @Periyot hocam. Bereketli kazançlar.

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

trend çizgisi 24,658 e gerilemiş 24,792 fibonacci direnci ytd

2BeğenmedimŞikayet

ahmetanka ()

Emeğine sağlık Uzmanım, değerli bilgilendirme için çok teşekkür ederiz...

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

yalnız şunu diyeyim 23,567 altı sakat! ytd

Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

grafiklere bakmadım henüz ama 24,4xxleri bugün de dener diye düşünüyorum!23,8x iyi tuttu 3 gündür! dün 24,3xten döndü malesef! tabi bunlar benim düşüncem ... ytd hayırlı cumalar

Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bavkan ()

Uzman bey iyi gunler sizin ongurunuz dirncleri kirarmi

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Selamalar ustad, 23.50 destege gelir mi sence bu aralar

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

elinize sağlık, hocam 3. dirençten önce hem fibo direnç noktası hem trend çizgisi bu aralar zor kırılır diye düşünüyorum. hayırlı cumalar bereketli bol kazançlar dilerim

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Çok güldüm :)

1BeğenmedimŞikayet

Muhsin_Başkan_ ()

Hocam emeğinize sağlık teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Teşekkür ederiz, elbette beğendik

1BeğenmedimŞikayet

luisbey ()

Yok hocam merak ettim sadece elinize sağlık :))

6BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Beğenmediniz galiba, Evet amatör grafik benim çizimim 1. ci direnç 24.20. ikinci direnç 24.40 ve üçüncü direnç te 24.80 ler civarı. Bereketli kazançlar.

luisbey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

luisbey ()

Bu amatör grafik sizin ciziminiz mi hocam?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum