Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Hemde ne delirtme
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Delirtir insani)
Kcelil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Bende öyle bakıyorum bir nazlı nazlı halleri inatcı ayak diremesi ile canımı sıkıp duruyor ya yürü git ya in millet giriş yapsın sonrada git artık
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bir iniyor, azcık çıkıyor, pek bir değişiklik yok, sen nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Dün gece hiç uyumadım 5 di ben uyudugumda fark ettim senin o msjdan sonra gittiğini birdaha yorum gelmedi :) nasıl peki durumlar bugün hiç giremedim bende
0BeğenmedimŞikayet
Fikko ()Ya daha da düşerse bugünkü piyasa verilerinde
AmedLy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hayırlı sabahlar, o mesajdan sonra uyumuşum:)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hayırlı sabahlar, ooo o fena olmuş işte, ama emanetle olmaz işte biliyorsun, inşaallah az zararın olur.
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Abla hani ben sana dedim ya emanet parayla işlem yapıyorum diye işte bu sefer naneyi yedim adam diyor kardeşim benim o paraya ihtiyacım var kusura bakma dedi yarın vermem lazım şimdi satsam 10 kuruş zarar ediyorum yarını beklesem diyorum dahada düşerse acayip canım sıkılır adama kusura bakma zarar ettim de diyemem mecburen kendikimide satıp onun zararı vermek zorundayım ne yapacam bilemedim gitti normalde ona lazım değildi ama acil ihtiyacı çıktı
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Hahaha sen niye uyumadın ? hayırdır
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kızmadım, alt yoruma yonlendirdim seni, sabiye gell :))
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Niye kızıosun ya küçücük sabiye ; ))) okumadım lafa daldım öyle napim ; (((
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Ekonomistin subliminal mesaj veren resimleri gibi:))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yorumu okumadın mi, 5.40 gelirse diyo:(
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Hayırdır neye üzülüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Üzülürüm tabii, ama nasip kısmet bu işler...
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Abla yorum sayım 2021 olunca artık 2021 e kadar tek bir tane yorum atmiycam dur aklıma gelmişken bunu söylim ikimizin elinde ful gümüş var acaba 5.40 sevgiler gelirse moralin bozulurmu nerden çıktı dersen inanki birden aklıma geldi kafam karıştı ne destek dinliyor ne direnç tam işler yoluna gitti diyorum bir aşı haberi geliyor bütün grafik çöp oluyor
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende sitede arkadaşlar paylaşmış idi, oradan edindim bu bilgiyi.
kaya_007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya_007 ()yasemin hanim asi dsö onaylamadimi asiyi olumsuz mu diyor fikrinizi alsam
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bankalar da şaşırdı artık bu işe, DSÖ aşı olumsuz diyo, bizim gümüş yerlerde, hayret!
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Voltalite yüksek olduğu için!
Ya da para da bitmiş gümüşte:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Voltalite yüksek olduğunda genelde yapar hep!
Gold33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aa evet, 01.00 den önce yapmazdı, niyeki
0BeğenmedimŞikayet
Gold33 ()Evet neden?