Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0490 19:17:46
EUR 36.3351 19:17:46
USD 34.6134 19:17:46
ALTIN ONS $2632.6950 19:17:46

Konu: siz ne yaparsanız yapın: insanlar...

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Sizin görüşünüz tahmininiz hangi yönde sn. @zafer_durak üstadım?

zafer_durak için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

zafer_durak ()

Ustad gel gel yapıyor.

siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Aynı kelimeleri yazıyordum sildim biraz önce bazen ayan beyan bazen de sağ gösterip sol vuruyorlar. Doğrudur hocam, izliyoruz ne olacak diye. Aylık tepede, haftalık dibe yaklaşıyor, ya aylığı sata çevirip haftalığı daha da aşağıya salıp güzel bir dip yaptıracaklar yada haftalığı al yaktırıp fiyatı daha da yukarıya taşıyacaklar. İnşaAllah 2. 'si olur.

Acemi_yatırımcı_55 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Acemi_yatırımcı_55 ()

21.89 dan seri yukarı atak gibi gidiş gözüküyor işallah bozmazlar kardeşim ne diyeyim balinalar ne der artık sag gösterip sol vurmazlar işallah

2BeğenmedimŞikayet

Acemi_yatırımcı_55 ()

toparlaması lazım bize göre bilmiyorum balinalar ne yapar açgözleri nerde doyarsa

1BeğenmedimŞikayet

Acemi_yatırımcı_55 ()

benim korkum 695 şin dibi 537 710 ikinci dip neresi 695 550 685 537 degil esas ilk yazdıgım dip ve tepedir 710 nun dibi bulmadık daha

1BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Şimdi sayın hocam şimdi baktım grafiği dün bozdular
Bu düşüş dün olsa idi bugün yükselişe başlardık
Grafik bozulunca öyle oldu
Ben em kötü 5.78 görüyorum sayın hocam
Saygılar

21-23 Aralık iyi olur belki

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

İnşaAllah destek bulur da toparlar bu seviyelerden @Acemi_yatırımcı_55 @Lab_Tek_44.

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Çok güzel umutsuzluk korku veriyorlar :( gümüş ons altın ons önümüzdeki hafta al yakma potansiyeli vardı, günlük yarın yada cuma sat yakmaz umarım günlük sat yakarsa o zaman önümüzdeki haftalara kalır yükseliş :(( hatta aylığı bile sata çevirip çok güzel bir dip yaptırabilirler de... Korkum da o zaten bakalım zaman ne gösterecek. @Acemi_yatırımcı_55 @Lab_Tek_44

1BeğenmedimŞikayet

Acemi_yatırımcı_55 ()

pek hayırlı gitmiyor işler

1BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Aleyküm selam sn. @Acemi_yatırımcı_55 kardeşim aynı senin yazdığın ve tahmin ettiğin gibi geri çekilme gerçekleşti ve artık yükselişe geçer de geri çekilme devam etmez. Gidişatı hakkında ne düşünüyorsun?

1BeğenmedimŞikayet

Acemi_yatırımcı_55 ()

s a kardeşim 24.10 getirdiler dahada altı gördük bakalım devam edebiliriz artık yukarı işallah

1BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Baştacısın sayın hocam

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Sn. @Lab_Tek_44 sizi pervasızca eleştiren çamur atanlar için... Boş verin sn. @Lab_Tek_44 hocam kötü söz sahibinindir... Kim ne yaparsa kendine: iyi de yapsa kendine yapar kötü de yapsa kendine yapar bu dünyada...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum