Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0495 23:56:39
EUR 36.3079 23:56:39
USD 34.5719 23:56:39
ALTIN ONS $2627.6550 23:56:39

Grafiği gönderen: shaokahn

⭐⭐shaokahn ()
Gümüş

Gümüş 25 direncini kıramıyor. Ancak alımlarını çoğunlukla koruyor. Bu noktalarda DXY'ye ve haftaya gerçekeleşecek FED toplantısına bağlı olarak bir geri çekilme görebiliriz. Ancak daha önce de belirttiğim üzere bu tip düzeltmeler artık alım fırsatı olarak karşımıza çıkıyor. Nitekim 2021 yılının dolar açısından negatif bir yıl olacağı hemen hemen kesinleşti. Biden ile beraber birden çok teşvik paketi göreceğiz, ve yeşil ekonomiye geçişte gümüş önce çıkacak. Ancak kısa vade de ETF'lerdeki durumu da göz önüne alırsak bir miktar tedbirli olmakta fayda var. 21-22 seviyeleri hala ana destek bölgesi, 23.50 bölgesi ise yine önemli bir diğer seviye. Ben bu bölgelere alım için kademeli bir emir girdim. Eğer sert bir satış görürsek değerlendirilmeli diye düşünüyorum. YTD. İyi haftalar dilerim.

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Mehmetaltas1976 ()

İnşallah bidaha gelir, kaçırdım.

shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)

5BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Sabah 23.50'nin önemli bir destek seviyesi olduğunu yukarıdaki yorumda belirtmiştim. Nitekim tam o bölgeden dönmüşüz. Şimdilik tutunmuş görünüyor. Kırılıp kırılmayacağını göreceğiz. Ben bir kademe buradan alım yaptım. Fakat aşağıları da ihtimal dahilinde görüyorum. Altın'daki zayıflık gümüşü de aşağı çekebilir. Kısa vade de temkinli olunmalı.

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Açıklamalar için teşekkür ederim. Alım fırsatını değerlendirmek çok iyi olurdu ancak elde tl olması lazım :(( En azından biraz yukarı gitmesi elde tl sağlayacak olacağı için sormuştum. Biraz daha yukarı beklentim bu nedendir. Kısmet bakalım tekrar teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim.

shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Toparlanma zaten güçlü olarak geldi 22 bölgesinden. Bence biraz aşağı gitmesi daha yüksek ihtimal. Ancak 2021 içerisinde ciddi bir ralli bekliyorum, yeni rekorların görüldüğü. O yüzden portföylerde gümüş bulundurulması gerektiği kanaatindeyim. Sadece kısa vade de içinde bulunduğumuz ortam sebebiyle bir geri çekilme görebilieceğimizi düşünüyorum ki güzel bir alım fırsatı oluşturacaktır. YTD.

Füss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

23.50 ve 22.75'te iki tane emrim var. aşağı doğru bu sıklıklar biraz daha artıyor. Tabi bu benim kendi risk algıma ve beklentilerime göre belirdlediğim bir kademe sistemi. Siz de kendinize uygun bir düzenleme yapabilirsiniz. Selamlar.

ozlemkd_25 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Ben genelde alımlarımı yurtdışı bankalar aracılığıyla gerçekleştiriyorum Çoğunlukla opsiyon olarak. Yurtiçi bankalar arasında çok bir fark yok bildiğim kadarıyla. Ancak yine de spread oranlarını ve komisyonları karşılaştırarak kendiniz için en uygun bankayı araştırabilirsiniz. Kolay gelsin.

murat_tayfun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Emeğinize elinize sağlık. Birşey sorabilir miyim. Bu beklediğiniz düşüşden önce buradan biraz toparlama beklemiyor musunuz? Yoksa bu şuanki düşüş sizin beklediğiniz düşüşün başlangıcı mı? Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

ozlemkd_25 ()

Alım emirleriniz kaç acaba?

0BeğenmedimŞikayet

murat_tayfun ()

mahzuru yoksa hangi banka ile çalışıyorsunuz?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum