Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Hmm O zaman kusura bakmayın yanlış hatırlamışımz kolay gelsin
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Ama ben ömrümde pilatin almadimki. :). Pilatin safyasina hiç yazmadim. Gümüş sayfasinda hep. Olsun.
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Sabir işte. Şubatta altin satip alamayinca gümüş aldim. Terste kaldim Mart'a Ve Altan alabildim 3.05 ortalamayla ufak al sat olsada 5,05de sattım ve düşmedi sattiğim yerden geri aldim 6,55 de satmiş oldum. Emma geçen yine 6,69 dan aldim ufak parça. Terste şu an. Ufak emma. Ons olarak ağirlıklı benim. 22...23...24 $ dan topladim.
Zararina satmak hiç önermem. Kendimde satmadim zararina hiç bir şey.
Evet şu buluttan kurtulsa. Eskisi gibi hacim yok. Alim yok. Volovite yok.
Teşvık çikmazsa yine eski diplere gidebilir. Bunuda unutmamak gerekir.
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Telefondan katılım yaptığım için otomatik bazı kelimeleri değiştirmiş olabilir milletin sayfasından değil platin sayfasından olacaktı:))
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Merhaba Aynur hanım sizi mart ayında milletin sayfasından tanıyorum Biletin hakkında ortak yanımız tersteydik sohbetlerimiz olmuştu O zaman benim profil ismim (imral ) veya imralsaya idi Ozamandan bu yana bu platini satayım daha sayfasına uğramam demiştim zarar nasıl attım sayfaya da daha uğramadım yeni başladığım dönemlerde zaten ve ozamandan bu zamana şunu anladım ki Hiçbir zaman zararna satmamak lazım herneysegrafinizi görünce gayet başarılı gördüm sizi 25.13 Kırarsa büyük hamleler büyük adımlar o zaman gerçekleşecektir kolay gelsin hayırlı bol kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Çift yıldızlı hanım içhi moku
Japoncamı ne demek yanı