Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 17:10:52
EUR 35.9598 17:10:52
USD 34.5492 17:10:52
ALTIN ONS $2717.4500 17:10:52

Konu: LİNK Grafik 07.12.2020

LİNK takip edenler..

LINK 3 gün önce de test ettiği 12.5101$'lık destek seviyesinin üstünde tutunuyor.. LİNK kısa vade de, 12.5101$'ın üstünde olduğu sürece 13.50$-13.80$'a ivme yapma ihtimali yüksek gibi.. LİNK şuan btc 'ye odaklı bir şekilde güç topluyor olduğu 4 saatlik görünümde ise 20-200 SMA gibi HO'larin üstünde tutunmaya çalışıyor ve bu seviyelerin üstünde kaldığı sürece 50-100 SMA'ya doğru yükselişini sürdürmesi sözkonusu olacaktır.. LINK'in şuan grafikte ve 4 saatlik görünümünde 13.50$ civarında direnç gösteren 3gen oluşumunun mevcut olduğu 12.5101$'ın Altın da kapanış yapmadığı ve BTC'de izin verirse yükselmesi sözkonusudur.. 13.50$-13.80$ seviyelerinin üstünde ise geçtiğimiz haftalarda ters edilen 14$-14.22$-14.8328$'a kadar ivmelenmesi sözkonusu olacaktır.. Aşağı yukarı yönlü ivmenin ve dalgalanmanın düzeltme niteliğinde % 0.5 FiB geri çekilme seviyesi ise (13.8423$) kısacası şuan grafikte de gözüken 100 SMA direncini ve günlükte ki en önemli direnci teşkil ediyor ve görünüyor olduğudur.. 3gen direncinin ve aşağı yukarı yönlü ivmenin ve dalgalanmanin, % 0.382 FiB geri çekilme seviyesi ise (12.4966$) bu seviyenin altında riskler aşağı yönlü uzamasi şeklinde olacaktır.. 14.22$ ve 14.8328$'in üstünde kapanışlar yapması halinde adım adım 15.50$ ve en son test ettiği 16.39$'a yükselmesi sözkonusu olacaktır.. Grafikte ki FİB seviyeleri ve HO'lar BTC'nin gidişatına göre takip edilebilir dostlar..

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Hayirli olsun bol kazanc degerli kardesim

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Saatlik görünümde ise şuan 13.26$'a tutunursa 13.3288$ ve üst bollinger bandı 13.47$ ve ardından 13.55$ direnç seviyelerini hedef alacaktır.. 13.60$'in üstünde günlük kapanışlar işin seyrini yukarı yönde etki yapması beklenebilir.. Bende aldım bakalım 13.05$'dan..

Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tamam dostum cok saol

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

4 saatlik görünümde 13.17$'in üstünde tutunmaya devam ederse yukarı yönde 13.57$ ve günlükte ki en önemli direnç 13.60$'dir.. Aşağı bölgede ise 13$ kırılmaması gerekir kırılırsa seviyeleri belirttim bilgine..

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Link deniyim diyorum grafikte attin

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

İyiyim sukur bugun al sat yaptim bereket versin cekilirse alim bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Çok tşkler iyi olmaya gayret ediyorum yorgunum biraz o kadar sende iyisindir umarım? .. Bizim Waves iyi gidiyor tutuyor musun? ..

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Ne demek rica ederim 13$'i test etti şimdilik şayet BTC 19.000$ altına gelirse riskler aşağı yönlü uzayacak.. Günlükte ki en önemli seviye şuan (50 günlük MA 12.60$).. Bu seviyenin altında ise 12$-11.80$'a kadar uzayabilir bilgine..

Solo_Atak için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Solo_Atak ()

Crv den terste mı kaldın ustam?

Akdeniz_kent için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Solo_Atak ()

Ben de onun hamlesine göre link alacagim hocam link beklentilerin altında söylediğiniz kapanislari yaparsa inşallah ona da sepetim de yer var teşekkürler paylaşım için

0BeğenmedimŞikayet

Akdeniz_kent ()

Kardeşim alt coinler nezaman hareketlerin özellikle CRV

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Günlükte gizli uyumsuzluklar var ve günlükte ki en önemli MA20'nin üstünde yani kısacası 13.80$'in üstünde kapanışlar yaparsa yeniden yükselişi sözkonusu olacaktır tabii ki ama şuan bütün altkoinler BTC'nin hamlesini bekliyor..

1BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Degerli kardesim h g emegine saglik iysindir ins

1BeğenmedimŞikayet

Solo_Atak ()

Ayida boğa yaşayan Bogada ayıyı bizlere yaşatan bir coin hocam umarım çıkar 20.40 tan bekleyenlere umut olur kısa. zamanda

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum