Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 05:25:15
EUR 37.2059 05:25:15
USD 34.3290 05:25:15
ALTIN ONS $2736.8450 05:25:15

Grafiği gönderen: ALONE_EAGLE

⭐⭐ALONE_EAGLE ()
Gümüş

24.60 üzerinde kalıcılık sağlaması halinde üzerinde baskı kalmayacak atta 23.50 önemli olacak çekilmeler de ytd

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

freedomm06 ()

Kripto paralar kim ne derse desin gelecegin parası bunu herkes görecek ama ben yatırım yapmadım oraya en büyük hatam bu oldu şimdide çok yükseklerde geziyo gümüş daha ucuz buraya yatırım yapıyorum gğmüşte beklentim yüksek altından daha fazla kar ettirir

PAVRİ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Özlemm34 ()

Amin inşallah cümlemizin gönlü olsun . Hayırlı geceler

ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

PAVRİ ()

bitcoin su an 1.60 la yukseliste

freedomm06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

freedomm06 ()

Aşı tarafından olumsuz bir haber gelsin yada savaş ihtimali altını ve gümüşü kimse tutamaz yatırımcılar riskli varlıklardan çıkar güvenli limana kayar borsalardan kriptolardan çıkanlar altına gümüşe hucum eder

Özlemm34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Gönünüzce olsun inşallah:) hayırlı geceler herkese

0BeğenmedimŞikayet

PAVRİ ()

herkes keske senin anladigin gibi bu sekilde idrak edebilse evet dedigin cok dogru

1BeğenmedimŞikayet

Özlemm34 ()

Anladım hocam çok teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah 28 gelir

0BeğenmedimŞikayet

Özlemm34 ()

Belli de olmaz aşı haberleri etkilemez diye düşünüyorum zaten bakanda açıklamış Çin aşı sı beklentiyi karşılamadı diye

3BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Merhaba zaman olarak biraz top çevirmek isteyebilir ler ancak 24.60 rakamı çok önemli konuma geldi hem düşen trendinden kurtulacak hemde toboya onay olacak dediğim gibi tabi kesinlik içermez her çizim çalışmaz ama doğru çizilen ve tanısı doğru teşhis edilen her formasyon çalışır eğer doğru yaptıysak çizimi çalışacak zaman dilimini çok uzak görmüyorum tabi şartlar belli önce 24.60 üzerinde olmalı ytd

0BeğenmedimŞikayet

freedomm06 ()

28 lerın gelmesi bu hafta zor gibi kısa vadede bu rakamlara gelecegini zannetmiyorum 1 haftada % 20 yükselmesi demek çok çok önemli gelişmeler yaşanması lazım aşı tarafından olumsuz haberler, savaş ihtimali felan

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Canınız sağolsun, elinize, emeğinize sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Özlemm34 ()

Hocam meraba sanırım yükselişte 28 bekliyorsun bu hafta içim geçerli mi

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Teşekkürler :) sizede hayırlı geceler çok pardon az önce şaşkınlık tan yazmadım

Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Bakalım o zaman, o grafiğe de like ile teşekkürümü belirteyim:))

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Enteresan, kritik bir anda cok farklı bir grafik düşse yandık:)) şaka tabii de çok ilginc

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Teşekkürler:) ilk kez oldu ama yeniden çizip attım şimdi

Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Merhaba,
Hayırlı geceler
Olsun , önemli değil, ben like vermiştim:))
Teşekkür ederim..

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Gerçekten şaşkınım oldu ilk kez çizdim ons kime ait olduğunu bilmediğim bir resim attı sistem yaaa :) ama çizdiğimi attım şimdi hayır düşen resim benimde değil ilk kez gördüm nasıl oldu anlamadım ilginç

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hayırdır insaallah, o nasıl oluyor yahu:)

-1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Bu grafikte nereden çıktı ben bunu çizmedim ki ilginç bu kimin yaaa :) yanlış ta atmadım aaa komik

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum