Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Eyvallah üstadım eline emeğine sağlık
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba Ömer, iyiyim sende iyisindir umarım? .. KP3R/BUSD günlük grafikte 250'nin üstünde kalması pozitif ve günlük 250'nin altında kapanışlar yapması durumunda 125 ve ardından 14 Kasim'da test ettiği 82.01 ve ardından bollinger altdesteği de olan 51'i hedef alması olacaktır.. 3 gün önce 489.98'i test etmiş görünüyor ve şuan burada çift tepe yapmış görünüyor.. Bu seviyeyi geçemezse şayet hedef aşağı bölgedir.. Şuan 4 saatlik görünümde 407'in üstünde kalması pozitif bu seviyenin altında 4 saatlik kapanışlar riski aşağı yönde uzatması olacak ve ilk destekler 340-294-250'dir.. Saatlik destekler ise 450'nin altında ki destekler 410-402-377'dir bilgine..
omer_3838 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Üstadım hayırlı akşamlar nasılsın iyisin inşallah. Uzun bir süredir giremedim yine. Beni de herhalde hep değişik coinler bulan biri olarak anacaksın :) kp3r/busd için ne düşünüyorsun acaba
1BeğenmedimŞikayet
sTa ()Teşekkür ederim bilgilendirme için.