Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:39:56
EUR 35.9598 04:39:56
USD 34.5492 04:39:56
ALTIN ONS $2717.4500 04:39:56

Konu: BTC Grafik 05.12.2020

Günaydın değerli dostlar..

Haftasonu aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle..

Kripto sektöründe çok şey değişti ve 2017'ye kıyasla önemli miktarda gerekli altyapı oluşturuldu.. Bugün, CME ve CBOE vadeli işlem sözleşmeleri aracılığıyla sunulan sıkı bir şekilde düzenlenmiş türevler var ve kurumsal yatırımcıların hızlı büyümesi btc için bitmeyen bir talep kaynağı hep sağlamaktadır.. Yeni bir multi- milyar dolar lık piyasa değeri merkezi olmayan finans platformları da ortaya çıktı.. Yepyeni bir yatırımcı grubu için yeni bir kredi sistemini, sentetik takasları ve faiz getirme sistemlerini destekliyorlar.. 2017 ile karşılaştırıldığında, fiyat ve piyasa değeri sıralamasıyla ilgili kolayca erişilebilen çok sayıda veri mevcut.. Bu, yatırımcıların bugünün pazarının 2017'de pazardan nasıl farklı olduğunu daha iyi anlamalarına yardımcı olacaktır..

BTC dün en yüksek 19552.50$ seviyesini görmüş ve aşağı yönlü düzeltmesine devam ederek 20-50-100 SMA gibi tüm HO'larin Altın da 200 SMA'ya yakın en düşük 18.500$ gibi seviyeyi test ettiği görünüyor.. BTC'nin hala önünde en önemli direnç seviyesi olarak 19.500$ gözüküyor ve bu seviyenin üstüne cikildiysa da kapanışlar yapamadan aşağı yönlü bir kırılma gerçekleştirdi ve maalesef ki başarısız bir şekilde tutunamamasi gözüküyor bu seviyenin üstünde en azından günlük veya en az 2 günlük kapanışlar yapması şart.. BTC'nin şuan saatlik görünümünde ise 50-100 SMA'nın altında ve şuan bu seviyeler birer direnç konumuna geçmiş görünüyor ve bu seviyelerin üstünde kalıcılık sağlaması halinde yeniden 19.200$-19.500$ seviyeleri hedef haline gelecek olmasıdır.. aşağı yönlü bi kırılım gerçekleştirirse aşağı yönlü desteklere kadar riskler uzayabilir..

BTC şayet 50-100 SMA'nın üstüne atamazsa yeniden 18.800$-18.500$'a kadar risklerin uzaması şeklinde olacaktır.. BTC'nin saatlik görünümünde 18.650$'a yakın bir destekle oluşan altbollinger bandinin mevcut olduğu bu seviyenin altında ise dün test edilen 18.500$ seviyesine kadar keskin bir düşüşü tetikleyebilir.. BTC'nin öncelik 19.100$ ve ardından 50-100 SMA'nin üstünde kapanislarina odaklanmak gerekir.. Dün en düşük 18.500$ seviyesinden en yüksek 19552.50$ seviyesine kadar bir ivme çıkmış görünüyor ve günlük kapanış ise 18.650$ seviyesinde kapatmış yani bollinger altdesteğine yakın bir seviye olmasıdır.. BTC'nin en düşük 18.500$'dan en yüksek 19552.50$'a doğru aşağı yukarı yönlü ivmenin ve dalgalanmanin % 0.382 FiB geri çekilme seviyesi ise (18902.06$) burası aynı zamanda bollinger ortabandina denk geliyor olduğudur..

Asagi yukarı yönlü son dalgalanmanın % 0.618 FiB geri çekilme seviyesi ise (19150.45$) kısacası 50-100 SMA seviyeleridir bu seviyeleri üstünde kapanışlar yukarı yönlü seyrin şeklinde olması beklenebilir.. BTC ardından (19.200-19.250$) bölgesinde tutunmasi pozitif bölgede kalması anlamı taşır.. BTC, 50-100 SMA'nın üstünde kalırsa hedef yeniden adım adım 19.200$-19.500$ ve ardından 4 saatlik üstbandina tekabül eden seviye ise 19.600$ seviyesidir.. Ana direnç hala 19.500$ seviyesidir.. BTC adım adım gidersek ana direnç 19.500$ seviyesinin üstünde net kapanışlar özellikle garanti olarak 2 gün net kapanışlar yaparsa yeniden 19.800$-20.000$'lık ana direnç ve tüm zamanların en yüksek seviyesinin üstüne çıkması olacaktır.. Saatlik MACD şimdilik düşüş bölgesinden çıkmaya çalışıyor yeşil mumu yakmış.. RSI ise şu anda 50 seviyesinin üstüne atmaya çalışır bir görünümü mevcut..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

omer_3838 ()

Eyvallah üstadım eline emeğine sağlık

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Merhaba Ömer, iyiyim sende iyisindir umarım? .. KP3R/BUSD günlük grafikte 250'nin üstünde kalması pozitif ve günlük 250'nin altında kapanışlar yapması durumunda 125 ve ardından 14 Kasim'da test ettiği 82.01 ve ardından bollinger altdesteği de olan 51'i hedef alması olacaktır.. 3 gün önce 489.98'i test etmiş görünüyor ve şuan burada çift tepe yapmış görünüyor.. Bu seviyeyi geçemezse şayet hedef aşağı bölgedir.. Şuan 4 saatlik görünümde 407'in üstünde kalması pozitif bu seviyenin altında 4 saatlik kapanışlar riski aşağı yönde uzatması olacak ve ilk destekler 340-294-250'dir.. Saatlik destekler ise 450'nin altında ki destekler 410-402-377'dir bilgine..

omer_3838 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

omer_3838 ()

Üstadım hayırlı akşamlar nasılsın iyisin inşallah. Uzun bir süredir giremedim yine. Beni de herhalde hep değişik coinler bulan biri olarak anacaksın :) kp3r/busd için ne düşünüyorsun acaba

1BeğenmedimŞikayet

sTa ()

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum