Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()8.04 ü geçmeli...
sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Folar kaca kadar cıkar 7.80 7.91 mi sence
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben gram olarak takip edemiyorum.
Trademan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Takip edemiyorum. Dolarda yükselişler satış fırsatı olmaya devam edecek gibi.
sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bir rakamla bir harfle nelerin degisebilecigini anlatmaya çalışyorum.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gümüşe yorumlarsak hocam, nereyi test edip, nereye dönecek, açıklamaniz mumkun müdür? Grafiği anlayamadim, kusura bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Halil hocam veri acıklanmadımı daha doları issizlik verileri düsürür diyor sen nediyosun tsk
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Gümüş gr kaça kadar çekilme bekliyor sunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayır malesef. Düşüş emareleri halen devam ediyor.1850 bölgesini test edebilir. (RETEST)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Düşüş iptal mi oldu Halil Hocam onslarda
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Bu hareket gümüşünde yukarı son tepkisiyle birleşirse güzel rakamlar gelir inşaallah hocam..
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet gelmedi. Gelmeli diye düşünüyorum. Hayırlısı...
Leyla82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leyla82 ()Yukarıya bir haraket bekliyorsunuzya grafiğe göre o gelmedi bir türlü
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hangisi gelmedi. Yukarı mı aşagı mı?
Leyla82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leyla82 ()Hocam bende bekliyorum.. Ama gelmedi bir türlü. Bu arada saçma yorumlara lütfen pabuç bırakmayın.. Siz bu site içşn değerlisiniz
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()ilettim...
Tyana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tyana ()Ali bey uykulu halimle gunaydin Umut virgul Ali bey yazacagima Umutali yazmisim beni engellemis yine Umuta Izah edermisiniz lutfen
ALİ_SAMİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tyana ()Ali bey Cok rica ediyorum Umuta' Soylermisiniz Gunaydin Umut , Ali bey yazicagima üyku bali Umutali yazmisim beni engellemis lutfen boyle olduğunu soylrmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()rica ederim.
1BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()teşekkürler, sağolun..