Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Egecan59 ()Bu probrami nerden erisim sagliyorsunuz hocam guzel mis
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Cetvell @Egecan59 . bunlar bir Fibonacci hesabı. kucuk bir hesap . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Beklentimdir . Pek parlak gormuyorum.7.60 dolar gelmedigi sürecede 7.8 gelecegini dusunmuyorum. suan için ufak bir yükseliş ve asagı hareket bekliyorum . ytd.
CilekesBaht için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CilekesBaht ()Şuan görüşleriniz nelerdir ne bekliyor bizi ilerleyen günlerde
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tarihi zamanı cozmek cok zor . piyasa ve haberlerin ne olacağını bilemeyiz . ayrıca sat al demek vebal var. sadece beklenti diyerek bilgi verebilriiz dikkate alan alır almayan almaz sonucta beklenti oldugu için yanılma durumda bulunmaktadır . durum bu . onada yapacak birsey yok . terste kalan için tek onerimiz full girme ve parcalı alıs satıs. Baska birsey demek yanlış olur . iyi kazanclar
Yusuf_Dagdeviren için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Yusuf_Dagdeviren bak ne guzel bir yorum
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()6.05 veya 6.14 gecilmedigi taktirde.5.12 ile 5.20 arası gelebilir . düsüs halen gecerlidir .5.80 gormus olsa bile ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın. Dediğin seviyeler önemli bence üstteki güzel kapanışlar gelmediği sürece de alt seviyeleri arzulayabilir gümüş. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yoruma bak @BossVurguncu @Yaseminnisa @mamac
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Fibonacci hesaplama var. ona bakarak . sitelerdeki teknik hesaplara . saatlik gunluk ve aylık cizelgelere ve sinyallere ... Olusan formasyonu takip ederek. Obo . tobo . kama ws çizimlere bakarak . Gunluk haftalık aylık destek ve direncleri bakarak . eski grafik ve Haberleri takip ederek.
mfmehmet45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mfmehmet45 ()Nasıl anlıyorsun bunu bu şekil olacağını
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tmm aciklama için çok teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Şimdi ben 6.30 .6.40 bekliyorum . sonrası 5.12 ile .5.30 kadar inebilecek bir düsüs bekliyorum . diyelim ki gecti 6.30 u ama halen tehlike vardır 6.50 den duser bu sefer ama onun dusecegi yer 5.80 olur . demek istediğim budur . ytd.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Peki, anlamaya çalışıyorum ama, yine tam anlamadım desem affınıza sığınarak:(
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Benim dusuncemdeki düsüs 5.30 .5.12 idi . bu iptal olur.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Geçilip yukarı devam ederse düşüş planı iptal, doğru mu anlıyorum, tsk ederim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()6.30 gecilmedigi surece evet.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()6.30 6.40 hedef oradan düşüş halen bu grafik takibinde miyiz?
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bekleriz artık . guzel kar almadan cıkıs yok
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bak Fibonacci.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız (). onay verilmiş olabilir . ytd.