Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
gulummm ()emeklerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Anladım hocam çok teşekkür ederim bir sorum daha olmuştu bugün yine 6.10 a gidermi çok önemli hocam lütfenn :)
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()valla hocam ben asla ama asla böle kulaktan dolma şeylerle hareket etmem etmedim de bugüne kadar. bahsettiğiniz bu seviyeler böle kopup gidecekse emaresini oluşumunu zaten grafikte verir.. hatırlayın lütfen millete 7,24 den dolar aldırdılar sonra ne oldu ne sıkıntılar yaşattılar 2 sene? fiyat 5,13 gördü, 4,80'e ve altına gidiyodu az kaldı milletin kalbi ağzında yaşadı aylarca... itibar etmeyin böle şeylere.. teknik zaten olabilecekleri söylüyo.
Füss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()@strategicaltrade hocam yorumda bir hata yapmışım gram/tl olacaktı
Füss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Emeğinize elinize sağlık hocam. Yalnız yorumun en altı çok dikkatimi çekti ben mi yanlış yorumladım acaba diyorum. Gümüşün 1 sene içinde çok iyi yerlere geleceği hep söyleniyor burada dışarıda gram altın olarak çift haneleri 9 9.50 ların hemen 2 3 ay süreye bile kalmayacağının, ama sizin yorumunuz da 30 a gelmesi deveyi hendekten atlatmaya benziyor. Bu durumla ilgili fikrinizi öğrenebilir miyim inanın bu konudaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Çalışmalar için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
KEMİK ()@strategicaltrade maşallah
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Ellerinize sağlık, yardımlarınıza minnettarız hocam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah ustad . gordum grafikte . yazıda gecmedigi için belirteyim dedim . ytd
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()belirttim gann grafiğinde az mcen hocam orası kilit nokta
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Kardesim duser diyemeyiz o haberlere bakar ama diyelim ki dustu .20.77 dususleri tutabilecek bir destek olarak unutulmaması gerekir. Ustad @strategicaltrade ustunde basarak yazmıs destek ve direncleri . ben sadece buda var dedim ytd.
Mehmet2018 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()çok güzel özetlemişsiniz. değerli bilgilendirmeler için teşekkür ederiz. hayırlı akşamlar bereketli kazançlar...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()çok güzel özetlemişsiniz. değerli bilgilendirmeler için teşekkür ederiz. hayırlı akşamlar bereketli kazançlar...
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet2018 ()Bu 520 dusermi demek
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sürmeli_66 ()Hocam merhaba peki 2021 yılında yani Orta vade de(6 ay) içerisinde ons dolar 30 dolara gelmesi zor mu tahminen tabi ki emeğiniz için tekrar teşekkürler SAYGILARIMLA
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()20.75 bunuda unutmamak gerekir diye dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Ne kadar duzgün anlasilir şekilde bir anlatim cok teşekkürler ederim ellerinize saglik etiket olsaydi ne iyi olurdu hayirli huzurlu akşamlar @strategicaltrade
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Fibonacci yükselen trend ve Fibonacci dusen trend diye bakarsanız hesaplama gorulur.
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Çalışmanız takdire şayan 2. alt parabolik sarın altına 20.541 kaç dolar altına düşebilecegini tahminmi ediyoruz yoksa belli bir hesaplaması varmı saçma bir soru olduysa kusura bakmayınız ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Elinize sağlık tskler . guzel dusunceler ve tespitler . kucuk bir etiket yapmıstım düşüncem vardı . cevap alamadım . mesgulmusunuz acaba?
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()bilgilendirme için teşekkür ederiz.. elinize sağlık...