Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Üstadım 3 gündür yükselen ana trend noktası 6.034 den üstte kapatıyoruz.. artık kurtardık diyebilirmiyiz.. hafta kapanışını gerekli.. teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Hocam selamlar
Bugünün analizini paylaşmanızı dört gözle bekliyoruz.
Saygılae
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Greettechars ()Gümüş güncel yorumunuz nedir
1BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()çok güzel açıklamışsınız.. yeni geldiğimden yeni gördüm... elinize sağlık... teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Allah razi olsun hocam. ben 5.69 dan aldigim 2k yi 6.08 de sattim.6.10 dan yukari da gidebilirdi. Belki de gidecek daha. önemli olan 6.10 un güclü bi engel oldugunu soylemenizdi zaten.
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam biz takipteyiz her yazdığınızı ya anlık ya az bir farkla geriden okuyoruz analiz ve yorumlarınızdan yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte açma kapama işlemlerimizi gönül rahatlılığıyla yapıyoruz sağolun varolun
(ayrıca bu yorumu yapabileceğimiz birkaç kişiden birisisiniz)
0BeğenmedimŞikayet
Stratejikadam ()Hocam siz beni hiç anlammışsınız :- ) 0 acemiyim direnç fibo ema o kadar yabancı kelimeler ki futboldan anlamayan adama out stoper ofsayt kelimeleri gibi geldi ama çok sağolun sadece geçiş aralarını kestirmek yeterli onları anlayacak kadar bilgi olacak inşallah bilgi paylaşınca güzeldir be siz bu kelimenin hakkını veriyorsunuz teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Emeğinize sağlık
13BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()geçmiş birkaç günlük tüm yorumları okumadığınıza artık eminim orda olabilecekler hep yazıyo :( 6,1093 fibo hattı üzeri kalıp kalamaması, yükselen ve düşen trendler üzerinde kalıp kalamaması, o seviyeler üzeri günlük kapanışlar yapması gerektiği birkaç gün boyunca, trend geçiş noktalarında fiyatın trend üzeri anlık veya geçiçi olarak atmasının normal olduğu... lütfen çok dikkatli okuyun öle ipuçları veriyorum ki. dün de 6,06/07 gördü sonra 5,92'ye gitti neden gitti orası ne noktası neden önemli vs vs hani daha açıklayıcı nasıl olayım bilemedim o kadar net ve yalın anlatıyorum ki. rica ederim ayrıca..
Stratejikadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Ellerinize emeğinize sağlık hocam açıklamalarınızda acemiler için mükemmel. Çok teşekkür ederim. Gann analizini de merak ettim.
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()Hocam grafiklerinize gümüşün işlem hacmini de ekleyebiliyor musunuz? O yorumlamayı etkiler mi?
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()Hocam yorumlarınız kıymetli. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Stratejikadam ()Hocam nasıl değişmedi :- ) 6,14 göründü şuan 6 arada kaldık bilsem 6.10 dan çıkardım sabah yorum yapsaydınız. Tabi sizde haklısınız iş güç ama yinede sağolun teşekkür ederiz emeğiniz için
1BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()iş güç koşturmaca yüzünden valla kusura bakmayın. çok da bişey değişmemiş gerçi.
Stratejikadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Teşekkürler hocam, ellerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Hkn111 ()Elinize sağlık teşekkürler açıklama için
0BeğenmedimŞikayet
Stratejikadam ()Hocam gün bitti sabah attınız grafiği yorum yapmadınız eğerki bu sözleri sabah söylemiş olsaydınız çok güzel oluru Yinede sağolun teşekkür ederiz emeğiniz çok
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Teşekkürler..