Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
Srvt ()hocam bu grafiğe bakarsak su da cıkıyor sanırım dolar 2. 74 den actıgı günden daha yksek seviyeyi mutlaka görecek ama zaman net değil ama ben 1 aydan fazla vermyorum grafiğe göre konusacaksak?
2BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()GAP (BOŞLUK) nedir ?
BKNZ. alt yoruma,
0BeğenmedimŞikayet
xzerox ()temel hocam ikili tepe haftalık grafikte oluştuguna göre gap boşlugunun dolmasıda kabul gören şart ise mumlar bazında zaman geniş oldugundan bu boşluk dolmadan önce dolarda yukarı aşagı bir kaç hareket görmek mümkün olacaktır ve hiç bir tepki doları 26450 görmeden doları 2800 üstüne taşımayacaktır bu dogrumudur ..
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@xzerox arkadaşım,
ayrıca dolar da oluşan GAP (Boşluk) ile ilgili yorumum alt yorumdadır,
bu biraz ilgi görmüş : ) memnun oldum : )
umarım bazı arkadaşlar için yararıda olmuştur.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@euronaz arkadaşım,
alt yorumdaki yazıyı okumadan sadece resme bakınız,
GAP nedir ? çok iyi anlayacak ve en iyi bildiğiniz şey olacaktır )
0BeğenmedimŞikayet
antepli27 ()yorumu okuyun temel teknik abinin telden kopyala yapistir olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
gönül ()temel teknik bey cep telefonunda hangi linkten veya programdan bu grafikleri görüyorsunuz?
1BeğenmedimŞikayet
vespersky ()Hocam eli öpülesiniz. Artilarin size..
Gap nedir ne değildir, belki kısa bir araştırmayla öğrenilebilecekken sabahtan beri türlü yöntemlerle izah etmeye çalışıyorsunuz. Sizi bu sitenin Akil Adamligina tek aday gösteriyorum.
Saygılar ve sevgiler Ustad!
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()sağ tarafı gösteren sarı ok az daha yukarıda olacaktır.
çubuğun içindeki kırmızının alt tarafını göstermesi gerekirdi : (
düzeltirim
0BeğenmedimŞikayet
alidurmaz ()Hocam cok tsk ederım. zahmet verdım. ama cok da ıyı anladım.