Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Rica ederim öğle cakitlerinde satın yalnız
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()10.30 11 arası 10.36 gibi ytd gelebilir
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Teşekkürler
Deniz0655 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Nasip fisekciler bi geldi yapacaklarını yaptılar
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Sterlin çin ve japonya kapanışına yakın girerim gbp/try dir bankada
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Serpil hanım kazancınız bereketli olsun devamını nasip etsin rabbim ben kimseyi dinlemem bildiğimi yaparım risk kolay kolay almam dünü hesapladım ama risk geldi bana zaten dövizde olduğum için dün almadım bugünde döviz en azından tekyollu bana göre doğru gelen size göre yanlış olabilir
Serpil123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Hangi döviz kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Ateş ediyorsun
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Günaydın tl ile günaydın azcık dövize kayıyorum al sat yapıyorum nasipte ne varsa
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Evet alınan alındı satılan satıldı artık ma 100 harici 24.800 yok dolar da 7.78 7.83 gidip gelir 2 si bir araya gelir ise bugünüde böyle süründürür yada ufak bir bal daha sürerler sonrası malum yavaş yavaş dediğin oluyor dost
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Malî vermisler gene ")
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Bizde tatsaydık :))
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()@Yörük16 günaydın dost 1 parmak bal demiştim ")
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Biliyorsun usa da secim 4 yilda bir gibi oluyor her zaman olmaz ")
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()@Splinter_usta_ grafik ne der bi yorum alayım
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()@kayra09 anlatılmaz yaşanır kendini yorma DOST alt grafiğe bak anlarsın