Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0411 14:51:03
EUR 36.0149 14:51:03
USD 34.5729 14:51:03
ALTIN ONS $2698.8650 14:51:03

Konu: Tercih sizin

Oylama yapamadığım İçin tercihinizi mesajla bildirebilirsiniz

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Boyle olursa inşallah, 18210 a takılmaz umarım... ytd

Kerembulut için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bitcoin_Fakiri ()

Dün gecede böyle bir yükseliş beklediğimi söyledim. Umarım yükselir hepimizin yüzü güler

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

1. Direnç noktamız.

grafik %50 %50 olsa da tahmin doğru

0BeğenmedimŞikayet

samet ()

2 olmalı az gerileyip yukarı bekliyorum bende

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Hocam burda site adı vermek yasak ama Türkiye'nin btc sitesi var orası güvenilir hacim de yüksek btc Türk diye yazın çıkar

Delikanlım için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Delikanlım ()

Hocam Sesli yazdırıyorum da koin yazacağı yerde Koyundere yazdı

0BeğenmedimŞikayet

Delikanlım ()

Kerem Bey güvenilir coin alma platformu önerebilirmisiniz

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Koyundere ne hacı abi?

Delikanlım için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asi_gümüşçü ()

Bende Aralık 5 e kadar beklenmeli diye bahsetmiştim acemiyim ama yılların grafiği ve o vakit çıkan haberler vs baktığımda. En mantıklısı bu olacağını düşündüm. Tâbi herkesin kendi kararı. Ama TL durunca zarar görmez 5-6 gün. Derim

Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Delikanlım ()

Hocam bu Koyundere Hangi siteden güvenli olarak alabiliriz

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

40 bini göreceğiz diyorum.

Yalnız öyle direk gibi yukarıya kafa dikmiyor bu belli badireler atlatarak gerçekleşecek bir şey.

Bir enstrüman yön alırken belirli zamanlar da düzeltmeler yapar biz zaman dilimi olarak 15 dk yı seçtik uzun vadeli bir zaman diliminden bahsediyorum 20 bin dolar üstü için ya da 40 bin dolarlar için.

DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Eger grafikler 100% net birsey söyleseydi. Btc in yolu 13300/11600derdim
Her bakis acisi farklı olduğundan farklı grafikler gözüküyor. Sahsi hislerimle yorumum, btc hala long pozisyonunda olmasına rağmen negatif haber yüzünden etki görmüştür ve btc 3 5 gün etkileyecektir fakat yakin zamanda tekrar yükseliş yapacağına inanıyorum. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

DoğukanG06 ()

Kerem bey 20000 i gececek diyordunuz fikriniz değişmiş anlaşılan düşüş yönüne doğru

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Çok açık ve net.

Teknik bir bulguya rastlanmadı.

kemalktc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kemalktc ()

Cevap çok basit malda olanlar 2 diyecek nakitte bekleyenler 1 diyecek :)

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Coin ismi söyleyemiyorum hocam.

Ama fikir verebilirim marketcall dan çok ateşli haberleri olan coinler tercihleriniz arasın da olsun.

Bunun İçin de araştırmayı kendinizin yapmasını ve seçiminizi de sizler kendiniz yapın.

optmst için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Arkadaşlar bu baktığım 15 dk lık bir zaman dilimi ama ön görüm şu yönde onu da eklemek isterim belli bir yükseliş olsa da sonra tekrar düşüş olacak o düşüşten sonra neler yapabileceğimize karar vereceğiz.

Yani şimdilik sadece üç gen içinde ki belirsizliğin ne yönde olacağına bakmak kalıyor 1 saatlik ve 4 saatlik grafiği sizlerle daha sonra paylaşacağım

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

D ucgeni olsaydı düşer derdim.
A üçgeni olsaydı çıkar derdim
A ya daha yakin yükselecek diyorum. Full coindeyim:)

0BeğenmedimŞikayet

optmst ()

Sanki aşağı yönlü olacak gibi. Olası yükselişte xrp, ltc, eth hangisini önerirsiniz? Ya da en hızlı ve iyi tepkinin hangisinden geleceğini düşünürsünüz? Sizden de fikir almak isterim. Teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

İkrasya_ ()

Full nakitteyim ama malda olan arkadaşlar var o yüzden düşmesin artık 2. Seçenek diyorum :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum