Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0497 21:17:59
EUR 36.3190 21:17:59
USD 34.5768 21:17:59
ALTIN ONS $2621.2550 21:17:59

Konu: <@kıncı> Ons.. hedeflerimi yaklaşıyor..

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın
3 4 önce yapmış oldugum analizlerimdeki hedef bölgelere az kaldı ons dinlenmeye geçince sıra dolar ile gram hedefleri takip edicez... OLMAZ DİYE BİRŞEY YOKTUR BU PİYASADA !

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

berkay3951 ()

Yapacagım o zaten suan baska care yok yıl sonuna kadar bekleyip duruma bakacam hepimizin hakkında hayırlısı olsun bilemedik böyle olacağını

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

bu duruma üzüldüm karar kesi en son çare olarak düşün bence 6 aylık borç almayı denesen eş dostdan

berkay3951 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

berkay3951 ()

Keşke diye diye3 haftada 10 yas yaslandım zararkeş yapmak istemiyorum ocakta düğünüm var büyün yatırımımı bagladım nakitte bırakıp harcanmasın diye buda benim sansım

0BeğenmedimŞikayet

caylakplatinci ()

merhaba ustam 300 gram 465 tl altinim var para lazim degil tl kalmaktansa altin olarak bekleain 1.2 yil bekliyebilirim altin yukselirmi 90binde nakitim var altan parca parca alim yapiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

çıkma ihtimali var ama aralıkda ne kadar olur bilemem tekrar 500 li rakamlara görücez fakat gram bazında düşüşün bitmedigini düşünüyorum ben açıkcası kısa vadede lazım olan para ile girmeseydiniz keşke :( size bir tavsiyem olamıcak malesef lazım olan miktarı baska bir şekilde temin edebilirseniz burdaki zarırınız çıkana kadar beklersinz.

berkay3951 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mefeefe ()

Yani ne anlama geliyor ne kadar bekleyecez

0BeğenmedimŞikayet

berkay3951 ()

Önümüzdeki süreçte ne var 20 bin zararım var ne zamanncıkar bu vadrm kısa aralık sonuna bozdurmam gerekiyor cıkma ihtimali varmı

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

şuan ne oluyor yada olacaklar ile ilgili degil bunlar temmuz agustos ayındaki analizlerim bunlar o zmaan çok kişi beni eleştirip bu kadar düşmez diye saldırmışdı da hedeflerime yaklaştıgını söylüyorum ons bacagında..

ferhat0666 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ferhat0666 ()

grafikten malesef anlamıyorum türkçesi ne demek oluyor acaba daha da mı düşecek yoksa artar mı diyorsunuz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum