Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
polokom ()Evet özür dilerim
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Siz soruyu yanlıs kişiye göndermisiniz tarbaz hocama gönderim bana gelmiş
polokom için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
polokom ()Hocam Niğde den slm. Elimde 170 bin lira var 7 yıllık birikim im. Altın alayım diyorum. Nasıl bir yol tarifi yaparsınız bana
https://altin.in/fiyat/gram- altin
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
polokom ()Hocam Niğde den slm. Elimde 170 bin lira var 7 yıllık birikim im. Altın alayım diyorum. Nasıl bir yol tarifi yaparsınız bana
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
teoman14 ()ben de oradan alip cok guzel kazanmıştım, simdi bosta ve yakalanmak istemedigimden
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Bende size inanıyorum hocam takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Selam hocam hayırlı cumalar, inşallah tahmininiz gibi olur:)
0BeğenmedimŞikayet
Zararkeşşş ()Helalin var, çizgini hiç bozuyorsun. Seviliyorsun...
9BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Ben hala buralardan döneceğini düşünüyorum, aynı 299 lara düştüğünde de böyle diplerde oyalanıp aniden yükselmişti, o zamanda 280-260 hatta 250 bekleyen bile vardı, o zamanda 299-306 hatta 318-320 lerden alımım vardı.
teoman14 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Onun için daha erken kardeşim. Şu anda anlamamız için daha vakit var. Sevgiler saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
teoman14 ()trendin degisecegini düşünüyor musun dostum? cok kararsızlık yaşıyorum
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()MA hiç bakmadım, o konuda yeterli bilgi sahibi değilim, yanlış bir şey söylemek istemem.
-1BeğenmedimŞikayet
teoman14 ()tarbaz , ma200 ma50 grafigine bi bakar misin? acaba trend mi değişiyor? buralardan toplamak istiyorum ama trendi kestiremiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()Eline emeğine sağlık abim. Teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Ah dostum ah tam ölücüler ve tam fişekçiler pistten giderse burası daha güzel olur ancak :)
0BeğenmedimŞikayet
Zgr14 ()Benim düşümcemde 446 aylık kapanışı görünce sanki daha net bir şey ortaya çıkar diye düşünüyorum @tarbaz5101 hocam yinede ytd diyelim:)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Marjinal88 ()Üstad aynı durumdayız
Bende bekliyorum, 1/3 tl var elimde
0BeğenmedimŞikayet
60Tktl35 ()Gardaşım seni bilen biliyor.
Bilmeyen de kendi bilir yol alır.
Elinizden geldiği kadar güzel açıklamalar yorumlar yapıyor ve asla panik yapmaktan uzak tutuyorsunuz bizleri
0BeğenmedimŞikayet
Yilxxx ()Teşekkürler... selamlar
0BeğenmedimŞikayet
kompocyo ()Kendini bilmez insanlar yüzünden çok değerli insanlar bu gruptan üyeliğini silip cikiyor tarbaz hocam siz bunlara bakmayin yolunuza devam edin lütfen.
32BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Kardeşim, böyle esip gürlemeden önce 5 kasım'dan bu yana yaptığım yorumlara bir gözat ondan sonra trip yapacaksan yine yap.
Bir yorumuma bakıp orda 430 gördün diye beni şelalecimi sandın? Kaldı ki 430 u sadece ihtimal olarak yazdım, bir trip yapacaksan burda günlerdir, grafik, analiz olmadan 390-400-420-430 rakamlarını verenlere at.
O 430 rakamını yazmayı bende istemiyorum ancak, böyle bir ihtimalin de belirdiğini yazmakta takipçilerimin daha sağlıklı kararlar alması açısından önemli.
Kimseye zararına sat demiyorum, burdan al yada alma da demiyorum. Kendi alımlarımı paylaştım ve yol haritamı çizdim.
Lütfen! okuduğunuz yorumu iyice anlayıp öyle eleştirin.
Mustafa_talha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_Punisher1 ()üstad garan için de bir grafik ve yorum alsam sizden
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa_talha ()Alım satım var sıkıntı yokta sallayıp durmayın yaa. Yok 430 yok400 atıp tutuyorsunuz. Millet terste kalmış kime hizmet ettiğiniz belli dwğil
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Aleyküm selam, hayırlı Cuma'lar.
The_Punisher1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_Punisher1 ()selamun aleyküm hayırlı cumalar