Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0479 03:12:19
EUR 36.2134 03:12:19
USD 34.5335 03:12:19
ALTIN ONS $2719.2000 03:12:19

Grafiği gönderen: tarbaz5101

⭐⭐⭐tarbaz5101 ()
Gram Altın
Gram'da 430 ihtimal dahilinde olup, halen 446 destek pozisyonunda olup, siyah trend desteği 449 olup, 28 Temmuzdan bu yana siyah trend çizgisi üstünde hareket etmektedir.
Benim 470 ortalamalı alımlarım halen duruyor, az miktar TL var daha öncede yazdığım gibi zarara satış düşünmüyorum.
Alımlarım; 490-480-459 ve 449 civarı olup, şayet 430-436 aralığı gelirse son parça alımımı yaparım gelmezse de TL. olarak acil ihtiyaçlar için sigorta olarak kalacaktır.
Kimseye zararına sat yada satma deme lüksümüz yok, ben kendi yol haritamı yazdım herkes kendi risk durumuna göre bir yol haritası çizsin.Daha önce bu sevyelerden alım yapanlar gram/TL oranına göre parça alım yapar yada bir alt hedefi bekler.
430 beklersin burdan döner, burdan döner dersin 430 a gider, ama orta vadede bu sevyelerden alınan gram kar getirir, son karar riski alacak olanlarındır.

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

polokom ()

Evet özür dilerim

Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gold87 ()

Siz soruyu yanlıs kişiye göndermisiniz tarbaz hocama gönderim bana gelmiş

polokom için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

polokom ()

Hocam Niğde den slm. Elimde 170 bin lira var 7 yıllık birikim im. Altın alayım diyorum. Nasıl bir yol tarifi yaparsınız bana

https://altin.in/fiyat/gram- altin

tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

polokom ()

Hocam Niğde den slm. Elimde 170 bin lira var 7 yıllık birikim im. Altın alayım diyorum. Nasıl bir yol tarifi yaparsınız bana

Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

teoman14 ()

ben de oradan alip cok guzel kazanmıştım, simdi bosta ve yakalanmak istemedigimden

0BeğenmedimŞikayet

Gold87 ()

Bende size inanıyorum hocam takipteyim

0BeğenmedimŞikayet

Ayşegül_81 ()

Selam hocam hayırlı cumalar, inşallah tahmininiz gibi olur:)

0BeğenmedimŞikayet

Zararkeşşş ()

Helalin var, çizgini hiç bozuyorsun. Seviliyorsun...

9BeğenmedimŞikayet

tarbaz5101 ()

Ben hala buralardan döneceğini düşünüyorum, aynı 299 lara düştüğünde de böyle diplerde oyalanıp aniden yükselmişti, o zamanda 280-260 hatta 250 bekleyen bile vardı, o zamanda 299-306 hatta 318-320 lerden alımım vardı.

teoman14 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Onun için daha erken kardeşim. Şu anda anlamamız için daha vakit var. Sevgiler saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

teoman14 ()

trendin degisecegini düşünüyor musun dostum? cok kararsızlık yaşıyorum

0BeğenmedimŞikayet

tarbaz5101 ()

MA hiç bakmadım, o konuda yeterli bilgi sahibi değilim, yanlış bir şey söylemek istemem.

-1BeğenmedimŞikayet

teoman14 ()

tarbaz , ma200 ma50 grafigine bi bakar misin? acaba trend mi değişiyor? buralardan toplamak istiyorum ama trendi kestiremiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Öznur_16 ()

Eline emeğine sağlık abim. Teşekkür ederiz

1BeğenmedimŞikayet

Altın_avcı ()

Ah dostum ah tam ölücüler ve tam fişekçiler pistten giderse burası daha güzel olur ancak :)

0BeğenmedimŞikayet

Zgr14 ()

Benim düşümcemde 446 aylık kapanışı görünce sanki daha net bir şey ortaya çıkar diye düşünüyorum @tarbaz5101 hocam yinede ytd diyelim:)

0BeğenmedimŞikayet

Gold87 ()

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler hocam

0BeğenmedimŞikayet

Marjinal88 ()

Üstad aynı durumdayız

Bende bekliyorum, 1/3 tl var elimde

0BeğenmedimŞikayet

60Tktl35 ()

Gardaşım seni bilen biliyor.
Bilmeyen de kendi bilir yol alır.
Elinizden geldiği kadar güzel açıklamalar yorumlar yapıyor ve asla panik yapmaktan uzak tutuyorsunuz bizleri

0BeğenmedimŞikayet

Yilxxx ()

Teşekkürler... selamlar

0BeğenmedimŞikayet

kompocyo ()

Kendini bilmez insanlar yüzünden çok değerli insanlar bu gruptan üyeliğini silip cikiyor tarbaz hocam siz bunlara bakmayin yolunuza devam edin lütfen.

32BeğenmedimŞikayet

tarbaz5101 ()

Kardeşim, böyle esip gürlemeden önce 5 kasım'dan bu yana yaptığım yorumlara bir gözat ondan sonra trip yapacaksan yine yap.
Bir yorumuma bakıp orda 430 gördün diye beni şelalecimi sandın? Kaldı ki 430 u sadece ihtimal olarak yazdım, bir trip yapacaksan burda günlerdir, grafik, analiz olmadan 390-400-420-430 rakamlarını verenlere at.
O 430 rakamını yazmayı bende istemiyorum ancak, böyle bir ihtimalin de belirdiğini yazmakta takipçilerimin daha sağlıklı kararlar alması açısından önemli.
Kimseye zararına sat demiyorum, burdan al yada alma da demiyorum. Kendi alımlarımı paylaştım ve yol haritamı çizdim.
Lütfen! okuduğunuz yorumu iyice anlayıp öyle eleştirin.

Mustafa_talha için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

The_Punisher1 ()

üstad garan için de bir grafik ve yorum alsam sizden

1BeğenmedimŞikayet

Mustafa_talha ()

Alım satım var sıkıntı yokta sallayıp durmayın yaa. Yok 430 yok400 atıp tutuyorsunuz. Millet terste kalmış kime hizmet ettiğiniz belli dwğil

1BeğenmedimŞikayet

tarbaz5101 ()

Aleyküm selam, hayırlı Cuma'lar.

The_Punisher1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

The_Punisher1 ()

selamun aleyküm hayırlı cumalar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum