Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler bimukabele kardeşim!
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Guzel rakamlar.
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Senin görüşlerini kıymetli buluyorum. 21.6×/21.7× yukarı en fazla tepki alması gereken yer. Grafiğini görmedim.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bence de ama yatırımcılar sabırsız! en azından gr yükseltmiş olurlar! ve azda olsa moral olur! Aslında yüzde 10 düzeltme ile alttan alım daha iyidir tabi.
Ben Aralığa kadar 21.6xx beklemiyorum! Tabi benim düşüncem! tersi de olabilir! Benim attığım daralan dik üçgene baktın mı ustam?
Hayırlı geceler!
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Hatta % 3-5 bile erken olabilir
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler güzel dilekleriniz için...
Füss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler ederim
Hayırlı geceler bol bereketli kazançlar
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Füss ()Evett sabır en önemlisi bunu çok iyi anladım. İnşallah tersten çıkayım sizlerden alacağım destek ile daha dikkatli olacağım. Sizinde görüşleriniz değerlidir benim için çok teşekkür ederim. Bereketli kazançlar olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Tebrikler yorum için
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Acil paraya ihtiyacınız yoksa en az yüzde 10 kâr görmeden satmayın! diyelim sattınız yüzde 10 kâr yaptınız! en az yüzde 3-5 arası düşmeden almayın! şu bir gerçek gümüş dik yükseliş ten sonra mutlaka düzeltme yapar! sabır sizin en büyük sermayeniz olmalı...
Hayırlı geceler
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Hayırlı akşamlar, terste olduğum için düşüş beklemiyorum :) ama gidişatı merak ediyorum daha ne kadar düşer diye merak ediyorum yani gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum. İnsan terste de olsa durum nedir neler olabilir diye merak içinde oluyor. :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aynen öyle sanırım
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Ben kasıt arıyorum. Normal bir insan bunu yapmaz. Ya bir kazancı vardır ya da zevk meselesi. başka izahı olamaz.
Size de iyi geceler
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler Hocam aynaya bakmayı beceremeyen biri, bize aynayı ters tutuyor?
Hayırlı geceler
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Demin de bahsettiğim gibi. Adam ihtimalli konuşmuş, ytd li mesaj atmış. sen ona çok emin konuşuyorsun demişsin. ömce kendi profiline bir gir de, kendi mesajlarını tekrar oku.
Active için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Merkez bankası mıyım ben kaç ton alacak mışım:)Beklenti yazmışım doğrusunu Allah bilir! Kendime tavsiye ... Emin konuşmuyorum gördüğüm bir formosyon oluşumu var, çalışır yada çalışmaz izleyeceğiz bekleyeceğiz göreceğiz! Size hayırlı geceler bol kazançlar dilerim.
Active için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Active ()Peki hocam sen kaç ton alacan arttıracan cok emin konuşuyosun.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sanırım beklediğiniz düşüş oldu! buralardan 24-25 leri deneyecek diye düşünüyorum! Ondan sonra aşağı 21,6xler civarına son bir düzeltme yapar diye düşünüyorum. benim beklentim bu yönde... Ama ytd'li
Hayırlı geceler bereketli bol sabırlı kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Füss ()Aminn inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler!
Darısı terste olan herkesin başına...
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim. Keşke bende kazanabilsem. :)) Daha hiç kazanamadım biliyomusunuz :) şuanda da zarar ve yukarıdan tersteyim. İnşallah kazancınız bol ve bereketli olsun. Önemli anlarda bilgi verirseniz çok sevinirim. Tekrar çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bakın fusun hanım benim presibim şu şekilde; sattığımın altından alıp, üstü gelince bir daha satmak ve altı gelince yine almak! sabır edince oluyor! ve hep kar yazıyor! aslında rakamların bir önemi yok benim için... sadece sabır gerekiyor! en fazla beklediğim düşüş 21,7xx ler gelebilir!1-2 dolar daha düşebilir benim öngörüm! ama öncesinde buralardan 25, xx lere hareket bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Anlamadığım aralık yükseliş ayı deniyordu bu düşüş olsaydı da ona göre yükseliş beklentisine geçseydik hamgisi önce olacak o bile karışık oldu. Size göre önce hangisi önce olur yükselişmi düşüşmü? temel ve tekniği birlikte ele aldığınızda nasıl bir öngörü içinde olursunuz. Sizin düşüncenizi merak ediyorum. Teşekkür ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Demii :)) bezdim ama kaptırmıycam paramı onlara. :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bezdirme politikası yapılıyor!
sanırım başarılı da olmuşlar!
:)
1BeğenmedimŞikayet
Füss ()Off yaa bekle bekle sıkıldık ne olacaksa olsada hayırlısıyla bu belirsizlikten kurtulsak:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()dolara bağlı inme ihtimali mevcut!
görünene göre bence en kötü senaryo! ytd
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Tekrar yıl kapanışına kadar oraya inermi derdiniz?