Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Eyv dostum sağolasın
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Yüreğine sağlık dostum
Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Çok teşekkür ederim sizde paylaşıp bunu daha çok kişinin görmesini sağladığınız için çok sağolun
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Güzel bir emeğe saygı duyulmalı, çünkü hak ediyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Siz belirttiniz hocam kesinlikle sizin için yazmadım başka sitede de gördüğüm için yazma gereği duydum
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet , alıntı olarak belirtip paylaşmıştım ben de , elinize sağlık, grafikte hersey var , herkes kendince değerlendirip ona göre yatırımını şekillendirir, teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Alt yoruma ek bu grafiği çizen benim başka sitelerde ve bu sitede başkaları tarafından paylaşılmıştır
1BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Arkadaşlar kimsenin ne dediği değil grafik önünüzde bakınız ve kararınızı kendiniz verin
6yıllık grafikte aralıktan Mart ayına kadar yükseliş olmuş en az %13 yükseliş yapmış
Bunu tekrar dile getirme sebebim elinde bi veri bi grafik olmadan çok düşecek diyen arkadaşlar
Çoğaldığı için tekrar yazıyorum açın grafiği bakın boş sallayıp ya tutarsa diyen çakma bilgililerden
Daha çok önünüzü gösterir
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Amiiin hocam baştacısın
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()maşALLAH Hocam sevindik RABBİM tez vakitte sağlığına kavuştursun inşALLAH
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Elhamdulillah biraz daha iyiyim kardeşim Allah cc razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam yeni gördüm kusura kalma
bu gün nasılsınız iyicesinizdir inşALLAH
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Teşekkür ederim Sizin söylediğiniz Aralık sonu yükseliş başlamış o yüzden öyle görmüşsünüz
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Teşekkür eserim hocam sizin de emeklerize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Ellerine sağlık dostum
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Sanki burada 3 yıl yükselmiş diğer yıllar axz düşüs var gibi
1BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Like verilir emeğine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Sende sağol hocam elizden geldiğince inceleyip analiz edip paylaşıyoruz panik yaptıran üç beş çakma ustadan etkilenip satmaya yeltenenlerin uyarıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eyvALLAH Üstadım inceledik güzel moral oldu hep düşüşlerin yaşandığı karamsarlığın çöktüğü bu günlerde sağolasın
3BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Arkadaşlar al grafiği incelerseniz 6 yıldır aynı döngüyü fark edersiniz Aralık ayına kadar düşüş Aralıktan Mart ayına kadar
En düşük %13 lük bi yükseliş oluşmuş burda satanlar değil bekleyenler kaymağını yiyecek