Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()@Burcu_Canpolat Neden düştügünü merak ediyorsanız.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuralsızz ()Bunu bende cizmistim aylar önce 9 du hedefi sonra baktım gidiyor artık çizmeyi bıraktım doları. simdi formasyonlar fincan vs bazen tutmayabiliyor ben borsada çok çizdim ama endeks düşüşü yada tahtacı eli bozabiliyor dolardada MB işi bozdu
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()bize sır derinlere aşikar bilenlerin vardır bildiği beklediği
ALLAH Rahmet Nazarı ile Tecelli ediyor Ümmede gelen gün Türk ün lakin meşakkati var biraz @sadettiin88
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Allah korusun yüksek kur ve faiz belalarından işimiz gerçekten zor
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()2018 gibi %25 faizmi istiyorlar sizce
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Kesin bir menfaatleri vardır zaten güvenmiyoruz ki onlara
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()Hocam o zaman yabancılar 2021 sonu nasıl 7.5 tahmini veriyor buna kafam basmıyor
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Eywallah hocam aynen öyle hatırlıyorum
Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Alt yorum düzeltme iki ay önceki grafik yani milletin öldü bitti dediği zamanlar:)
1BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Hocam aslında iki hafta önce bi grafik paylaşmıştım en geç Aralık sonu gibi yüksek bi tepe olacak fimrindeydik ikimiz de
Ve gümüş TL 7.18 seviyesi gördü aslında
Ama bizim taraftaki istifalara üst üste gelen aşı haberleri yükselişin önüne geçti ve hem dolar hem ons tarafında düşüşlere sebep oldu
Ben aslında Aralık ayında ufaktan yükselişin başlayıp iki üç aylık zaman diliminde yeni zirveleri görür diye düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Eywallah hocam Saygılar
Gümüş içinde 5-10 aralık tarihinde tepe olabilir mi diye merak ediyorum gram ve gümüş grafiğinde de örtüşen rakamlar var bakalım olabilir mi ve sebeb ne olacak
Ytd
Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Emeklerine sağlık hocam güzel çalışma çalışması yüksek olasılık
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Teşekkür ederim hocam Saygılar
7 tl den beri bu beklentideyim 8.50 de gidiyoruz sandım bakalım doların çıkışı olmasada haksız çıksak keşke :(
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()maalesef öyle. sadece forumda degil hayatin içi de...
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()O seçenek hep aktif dostum farklı görüşlere karşı olan üyeler biraz garip oluyor
Neyse hayırlısı
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()sadece takipte olduklarinizi görecek sekilde ayarlama yapabilirsiniz. "ykrum ayarlari" sekmesinden
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet mumkun olabilir.Sayımla uyumlu.
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Yorumunuz için teşekkürler herkes böyle yorum yapsa keşke
İzleyelim dostum bakalım kesin gelecek diye bir durum yok olabilir mi merak ediyorum açıkçası
Ytd
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Fincan kulp iki farklı hedefi vardır. Birçok formasyon gibi ama genellikle grafikçiler en fazla yükselişin olduğu hedefi baz alır. İlk hedef geldi. (dikmeyi kulpun dip noktasından başlatın) Düşüşten sonra ise formasyon sonlanmış.
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Mra ustada 5,6x bekliyordu enson
FinansTr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FinansTr ()Burada bir şey yok üzgünüm ama siz hayaliniz ile çiziyorsunuz.
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()@Ademistos @super_conqueror alt yorum grafik size idi bakmanızı rica ederim
Ytd
Sitenin sadece şu üyeler yorum yapsın seçeneği olsa ne iyi olurdu zira herkes içindeki tüm hıncı çıkartmaya çalışıyor :(
0BeğenmedimŞikayet
Selaminko ()Bu fincanı geçer tava sapı olur şaka tabii o hedef rakkama elbet gider. Ama fincan kulp pek olası değil
0BeğenmedimŞikayet
Myparadise ()7.10 kirarsa formasyon bozulur..8.45 te zaten gap var.. grafige gore 9.10 9.20 hedef
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Fincan kulp formasyon diye aratın size extra bilgi sağlar
bberat00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetkhrmn ()Kim neye göre uydurmuş bunu bende çizeyim 10 a doğru büyük fincan olsun
0BeğenmedimŞikayet
bberat00 ()Yorumlarmısın grafiği?