Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam çok çok teşekkürler açık seçik izahat için zahmet verdik grafikleriniz için ayrıyeten sağolun
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()rica ederim. evet gümüş çok özel bir emtia altından daha zor analiz edilmesi alınıp satılması. kendine özgü işler hareket eder gümüş, altından onstan rasyodan dolardan etkilenir sürekli evin üvey evladı muamelesi görür ama kafasını kızdırırsanız kimseyi tanımaz siler süpürür ezer geçer bunu da bilin. istihap haddi dolmaya görsün.
uraz06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Yukarı kırdır hocam :)))
0BeğenmedimŞikayet
uraz06 ()Hocam zamanlamalar cok sasirtici degilmi, alimlar dolarda bakalim görcegiz calismalariniz icin tesekkur ederiz, kim ne derse desin ben gümüşün hareketlerini seviyorum dünkü mesela
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ():):) taraf tutmuyorum ben nötrüm hocam. her şekilde her yönde kazanmak amaç.. azcık sabredin
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()pamuk ipliği tutuyo diyebiliriz.
Hasandilber için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()sarı fiyat etiketi ana trend noktasıdır ilk hedefi orayı geçmek. düz siyah çizgiler fan çizgileridir, kesikli noktalı olan ise trend hattıdır ve değişmez gann çiziminde sabittirler açıyla. yukarıdaki mavi ve kırmızı alana geçtiklerinde ancak yükseliş bşlatabilirler yani.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam düz siyah ve kesik siyah çizgilerin kesişimi mi hedefi
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Eline emeğine sağlık tşkler
0BeğenmedimŞikayet
Hasandilber ()Grafikleren anlamıyorum düşecekmi görünüyor hocam acıklayabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@strategicaltrade cok tşk ederim sevgili hocam, ellerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Hocam kırdır artık şunu aşağıya ; ))