Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Seviyelibey ()Abi daha da düşer mı bu xrp yoksa düzeltme mi yaptı
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ekal78 ()Sağolun hocam , değerli LINK yorumunuzu kısada olsa beklemekteyim :)
ekal78 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın, size de iyi çalışmalar kolay gelsin..
ekal78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bu konu hakkında detaylı veriler grafik sitesinde maalesef yok detaylı pek bilgiye de sahip degilim..
Markazanli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Markazanli ()MYDEXPAY (xmd) isimli bir coin olarak geciyor son zamanlarda sosyal medya cok adını duyar oldum coinmarketcap ta mevcut masterlife madenciligi yapılıyor
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba özellikle haftalık kapanış BTC DOMİNANS düştükçe yukarı yönlü ivmesi beklenebilir kardeşim, NEO ÇİN destekli projesi sağlam boğa geldiyse üstseviyeler beklenmelidir..
Mehendiss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ekal78 ()@CoDeX© Hocam hayırlı sabahlar , hayırlı alışverişler.
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Mahir sen işin az çok tekniğini anladın sorman hata..
ÇILGIN_KRİPTOCU için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mehendiss ()Hocam merhaba sizi bıktırmıştım 4 ay önce yıl sonu gelcem dedim neo 3 lansmanı bugün yapılacak etkisi olur mu neo 3 e geçerse 25 dolardan almıştım bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler iyiyim, XMD diye bir koin tradingview'da bulunamadı dostum..
Markazanli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Markazanli ()Merhaba üstadım nasılsın ?
Senin görüşün degerli benim için XMD coin hakkında düşüncelerin nedir .
Şimdiden teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Acemi_borsci ()Eyvallah abesi sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Hocam Neo ve xtz yorum yaparmısınız saygılar destek direnç nedir?
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın iyiyim hamdolsun sende iyisin umarım? .. Gönüller zengin olsun gerisi önemli değil..
Acemi_borsci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_borsci ()selam abesi nasilsin inş iyisin bence iyisin zengin oldun gittin:)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Fomo bu herşey olabilir 1$ bile olabilir BTC izin verirse..
Seviyelibey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seviyelibey ()Teşekkürler abi 0.80$ , 0.86$ gorme ihtimali veriyormusun gun içinde
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli kardeşim BTC aşağı salınıma devam ettiği sürece altdesteklerden altkoin alımı yapilabilir risk sana kalmis şuan aşırı yükselen bir XRP mevcut BTC DOMİNANS ne kadar düşerse altkoinler için çok daha güzel alım fırsatları olacak.. Şuan altkoinler fomo oluşturuyor sakinliğini korumani tavsiye ederim..
Seviyelibey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seviyelibey ()Abi günaydın hayırlı isler emeğinize sağlık sizin demiş olduğunuz gibi sabit bir coin de kalmadım dün xrp aldım ve bugün sabah güne mutlu uyandım ama bu nereye kadar gidecek abi çok iniş çıkış yapıyor bi bakarmısiniz teşekkür ederim