Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Vahid7 ()Dolar, gram, ve tl faiz yani 3 e böl. Risk azolur
Dağdeviren_42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dağdeviren_42 ()Hayırlı geceler hocam 40000 tl paramız var 1 ay da süremiz öngörünüz nedir. Sorumluluk bize ait
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Anladim hocam rabbim berektli kılsın. hocam bi husus daha grafik paylasimlarinizda grafiklerin hep sonu görünüyor, tamami görünecek şekilde atamiyor musuz
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Uzun vadeli olduğu için satmak aklıma bile gelmedi.
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ben de gram 540lari gorunce hocam satmistir diye düşündüm ben de satmadim satamadım hayirlisi olsun
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Grafik paylaşmışsınız ne yazık ki çok anlamam. Sizce onsta vu hafta içi yükseliş olur mu yoksa düşüş derinleşir mi?
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Hayır duruyor, ihtiyaç olmadıkça duracak.
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ceyrekleri sattiniz mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Hayırlı akşamlar hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Teşekkürler sizde ALLAH'a emanet olun.
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Hayırlı akşamlar, Allah'a emanet olun.
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Hayırlı akşamlar.
Sağlıcakla kalın.
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Sıkıntı yok kardeşim, ben de çok bildiğimi iddia etmiyorum, hatta acemiyim.
Biraz tecrübe biraz, biraz mantık, azda teknik hepsi bu.
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdullahpdr ()Hocam 1850 üzerine atarsa 1830 u dip olarak kabul edebilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Dostum 1831 kanal desteğinden geri döndü bir daha deneme yaparsa ben yapacağını düşünüyorum.
Haftalık bazdaki 1814 seviyesi mümkün gözüküyor toparlanma için 1848 doların üzerinde kalması gerekir diye düşünüyorum.
Bu yorumlarım sizi sıkıntıya sokmuyordur umarım hepimiz birşeyler öğrenmek istiyoruz sonuçta.
Yanıldığımız yerler varsa düzeltilebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeginize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
ercu ()Hocam bi kallavi yorum var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Hocam herkes al sat yaparak gram çoğaltıyorlar siz çok tecrubelisiniz sadece gramda beklemeyimi tercih ediyorsunuz ben fırsatları kaçırdım
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Gramdayım hala.
Lalem için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()1831 den dönmesi gerekir, bollinger bandına göre.
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()Grafiğe göre 1820 den dönecek mı yoksa 1809 test edebilirmi
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Sağol hocam . sizde halen gramda bekliyomusunuz alım satım yaptınızmı
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()İyi akşamlar, ons ta tahmini nereden dönebilir, teşekkür ederim