Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
offlee ()Değerli bilgilerin için çok sağol. ASlında kara perşembeden önce elimde 10 bin den alınmış btc ve atom vs vardı biraz.5 bin civarı binlere de düşer endişesiyle sattım ki karantina vb. insanın sağlıklı düşünemediği zamanlar. Sonra 110 usdt civarı eth aldım stop patladı tekrar girmedim şuan 500 ü geçti x5 yapmış , 24 tl civarı link almıştım sattım x10 yaptı :) Bunlar yazıyorum ki okuyanlar ders alsın :) 1 yıl önce çok uzun süre xrp tuttum elimde 1.40 tl den almıştım çok bekletti karantina öncesi çıkmıştım onu, tl bazlı geldiği yer ortada. Kıssmetten öte yol yok. Fırsatlarda bitmiyor. Sepet yapıp yola devam o zaman.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
offlee ()amin sağol, aslında stopu doğru yere koymak önemli. btcturk te işlem yaptığım için stop patlama daha çok yaşanan bir şey. gece malda olmak korkutuyor stop koyunca patlıyor ya da sabah kalkınca atı alan teksas a varmış oluyor :) ama fırsatlar da bitmiyor.
ultraslan66 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler size de mutlu bir haftasonu dilerim, Mart'tan beri aslinda sadece BTC alsaydik ve tutsaydik çok farkli şeyler konuşuyor olurduk peki siz aldınız mı diye sorarsaniz ben 5.500$ civarı aldım ve 11.850$ civarı sattim şayet lazım olmayan bir meblağ olmasaydı (ev aldım) şuan hala tutuyor olacaktım.. Şuan BTC'de 3 yılın zirvesindeyiz doğru ama bu sene 2017-2018'den çok daha farklı bir durumdayiz kurumsal firmalar günden güne akın ediyor yatırım yapıyor bunun örneği Paypal kaç tane müşterisi var globalde araştırmanızı tavsiye ederim BTC- ETH- LTC ve BCH gibi koinleri listesine eklediler ve 20.000$'dan sonrası FOMO bile oluşabilir orada çift tepe olacak herkes düşüş bekleyecek ama BTC 25.000$ veya daha üst seviyeler beklenebilir mi neden olmasın şuan diğer emtialardan çok BTC konuşuluyor ve 2017'de ki Google aramalarında ki gibi çok önemli aramalar bile mevcut.. Benim size tavsiyem projeleri ve ortaklıkları sağlam olan koinlerden sepet yapmanız bunu burada hergün ifade ediyorum piyasa yapıcılar altsezon startını verdiyseler özellikle (ETH- LTC- LİNK)- ATOM- XRP- ADA- NEO- BCH- WAV ES- XMR- DASH tavsiyemdir.. Haftalık kapanış hem BTC DOMİNANS hakkında hemde BTC'nin piyasaya yönü hakkında daha detaylı bilgiler sunacaktır şimdilik az da olsa altkoinlere fırsat veren BTC ve altkoinleri degerlendirmeniz olsun..
Risk yoksa kazançta yoktur..
offlee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ultraslan66 ()Allah yardım etsin, stop'da patlarsa biz neye güvencez valla :(
offlee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
offlee ()İyi hafta sonları bol kazançlar. Emeğine sağlık. Link te 12.50 de stopum patladığından beri giriş yapamadım. Mart'ta ki hüsrandan sonra sağlıklı da düşünemez olduk :) Fomo ya da kapılmak istemiyorum ama xrp , link ve bir çoğu %20-30 değerlendi. 3 yılın zirvesinde olmak da ayrı bir gerginlik veriyor. Şu an karda olanlar mutlu ama tersi pis bir piyasadayız, cesaret edip giremedim ve moralim bozuldu :) Ytd olmamakla beraber Nasıl bir yol önerirsin ? Hala tl anaparadan tl mart zararım çıkmış değil ki enflasyon ya da diğer emtialardan oluşan farkı saymıyorum bile :)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli dostlar sizlere de bol kazançlar..
@ZekMely_yatırım @Hükümsüz ..
muratmi2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hükümsüz ()Günaydın saygılar syn hocam
1BeğenmedimŞikayet
muratmi2 ()Hocam emeğine sağlık, WAVES hakkında bir analizin var mı?