Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bak 22.90 nasılsa gelmiş
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş__tüccarii ()Ben gulmuyorum senin için yaziyorum
Yanliş anladin.
Parada senin gumuşte senin
Benim cebime giren çikanda yok
Kolay gelsin...
Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bilgi_his_mantık ()gumus sen nelere kadirsin.. benim diyeni egolu insanlari ben bildigimi yaparim kimseye bakmam terso yapanları terso yapip nasil ders verirsin.. anlayana
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Sanane sana mı soruyorum. Ben bozsam sana ne faydası var bozmasam ne zararı. Ayrıca uçup gitseydi alamayıp arkasından bakakalsaydın senle gelip bak sattın noldu diye dalga geçilseydi napacaktın acaba. Gerçi gülme komşuna gelir başına derler. Bu dediğimi yaşamayacağın ne malum. Allah büyük dur bakalım
Acemi_gümüş__tüccarii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()11 onstan 29 ons kadar olusan çıkışın duzeltmesi %50 veya % 37 geri alacak.19.80 veya 22.90 $ ons olurmu? dusunceniz nedir ustad ? ytd
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş__tüccarii ()Bozmasan 7.10 dan daha cok sorarsin
Sen
Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
malimevzuat ()hocam ne düzeltmesi, bariz aşagi gidiyor grafikte
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Gümüşü kaça kadar daha düşer olarak görüyorsunuz peki?
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık Halil Hocam, izleyelim, son kurşuna yarar belki... teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()Hocam doğrudur da neyini doğrulttu ki düzeltmesini yapıyor bu :))
0BeğenmedimŞikayet
Polat06 ()Hoca bey acemiyim ben. Ne diyor bu grafik ne anlamamız lazım
1BeğenmedimŞikayet
mamac ()Sağolasın üstadım. Bu grafik gelir gelmez bunu bilemeyiz ama ben bu grafikten elinde bir miktar can simidi olarak TL bulundurmanın önemini anlıyorum. Sonuç itibari ile bu grafiğin çalışma ihtimali az ya da çok fark etmez. Ya çalışırsa diyip tedbirli olmakta fayda var. Emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Fikko ()O nedemek yeniyimde daha açıklayıcı yazarmisin grafikten cikaracaklarimizi rica etsem