Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
H2R ()Eyvallah teşekkürler
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Gece dunki aldiklarimi satmis kardesim eth leri :)eskiler duruyo hala
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan olumsuz bir durum yok gibi BTC konsolide güç toplamaya devam ediyor ve kazançları pekiştirerek düzeltme yapıyor haftasonuna kadar bu seviyelerde giderse ne ala şuan 4 saatlik görünümde 17.320$ seviyesinde de bir destek mevcut saatlik görünümde ise SMA50 çizgisi yükselmiş şuan 17.000$'a yakın bir seviyede buraya kadar sarkma olsa bile şimdilik yukarı yönlü sekebilir, günlük grafikte bazı uyumsuzluklar mevcut ama bekleyeceğiz haftalık kapanış daha detaylı veriler sunacaktır şuan için 17.500$'in üstünde tutunması bile 18.000$-18.200$'a doğru gidecek olduğudur, büyük düzeltme için daha zaman var gibi..
H2R için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Günaydın kardeşim bilgiler için teşekkürler % 30 nakitteyim hafta sonuna kadar bekleyelimmi btc alım için ne dersin?
0BeğenmedimŞikayet
ekal78 ()Hocam merhabalar , peki aşağı yönlü salınımlarda nerelere kadar düşebilir?
1BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Abi btc öksürecek gibi duruyo tedbirli oluyum dedim stop koymakta faydalı değil bu sıralar çabuk patlatıyo
0BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Sorma ya ben linkte hiç gülmedim ki zaten alıp yatıyım diyorum 1 lira üstüne koymaz mı bişey
Elazığlee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazığlee ()Dibin dibinin dibi yok dedim grafik paçalardan aşşa inebilir kardeşim :)) neden ? Çünkü bitco sahnede domi yükselişe devam ediyor işlem yaparsan ful yapma kaçan bişi yoookkk
İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hayırlısı olsun bakalım, LiNK haftalık ve günlükte hala önemli desteklerin üstünde 13.28$'da tutunması yeniden 13.56$-13.80$ ve 14.26$ seviyelerinin takibi önemli 4 saatlikte 12.80$ önemli destek BTC yukarı destek verirse şimdilik 13$'in üstünde konsolide olmasını bekliyorum..
İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()TR borsasindaTL ile kripto alım/satım yapıyorsanız şayet, USD kurunun da aşağı yukarı fiyatları ve gidişatı etkileme durumu olacaktır tabii ki..
Sakin_kişilik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruhadamm ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Bende şuan için her zamanki gibi zararla linkten çıktım hocam düşüş bekliyorum alttan almak için
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli kardeşim, XTZ/USDT BİNANCE grafiğine göre şuan haftalik görünümünde maalesef nötr bir durum mevcut 2.37$ ve ardından 2.65$ gibi seviyelerinin üstüne çıkması pozitif olacaktır.. Günlük görünümde de durum aynı ve şuan 2.03$ kritik bir desteğe tutunuyor bu seviyenin altında günlük kapanışlar düşüşü derinleştirebilir ve 3 gün önce 1.8266$'a kadar riskleri uzatabilir.. Bu seviyede şimdilik 3'lü bir dip görüyorum tutunması ve alımların bu bölgeden gelmesi önemli.. Günlük görünümde 2.03$'a tutunduğu takdirde adım adım üst dirençlere gitmesi olacak o seviyeler ise 2.10$-2.16$-2.22$-2.45$'dir.. Ardından 100 günlük MA 2.52$ ve 200 günlük MA 2.66$ diğer en önemli dirençlerdir.. BTC'nin aşağı yönlü salinimlari maalesef XTZ'yi de etkilemesi olacaktır bilgine..
Ruhadamm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sakin_kişilik ()abi bugunki faiz artirimi etki edermi dolara veya btc ye
1BeğenmedimŞikayet
Ruhadamm ()Hocam gunaydin xtz icin bana bir degerlendirme yapabilir misiniz tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()İç piyasa ve dolar ile ilgili pek takip ettiğim bir konu değil maalesef bu konuda size yardımcı olamayacağım..
Çağdaş_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çağdaş_ ()Teşekkür ederim eline sağlık mb toplantisi var bugun bir ekstra önerin olur mu diye rica ettim tabi btc global bazlı arac lakin yine de fikirleriniz onemli
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Çağdaş_ Dün akşam 17.280$ civarı bir seviyeyi belirttim yorumlarımda profilimde mevcut ve dün BİTSTAMP'ta 17.250$'dan şimdilik yukarı sekti bugün kü BTC grafiği ve yorumum mevcut altyorumdan daha detaylı bir şekilde bakabilirsiniz bilginize..