Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Pardon :) ben xtz bakmışım :)
ÇILGIN_KRİPTOCU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Şuan 4 saat daha beklemende fayda var gibi tam üstüne atamadı direnç çizgisiyle aynı imzada kapattı teyit Alman daha mantıklı olur kral sen yinede sersefil odaya bi sor
İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Trx kapanış yaptı mı
SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Çok teşekkür ediyorum hocam.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Cok dogru diyosun kardesim cok saol
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bereketli olsun XRP böyledir stabil durur durur sonra patlar yukarı, altsezonda kendini ön plana çıkartacaktır.. Altlar sırası gelen pump'ini yapıyor bu işte sabır gercekten önemli..
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Sağolun hocam
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli dostlar.. @ZekMely_yatırım @ÇILGIN_KRİPTOCU bol kazançlar, iyi çalışmalar..
H2R için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli kardeşim, bir nebze olsun az da olsa yol gösterebiliyorsak ne mutlu bize.. Seninde eline emeğine ve yüreğine sağlık..
SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yahoo1610 ()çok teşekkürler hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()İyiyim sukur kardesim saolasin eksik olma dun xrp aldim bugun yolladim bereket versin firsat bekliyorum almak icin
1BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Emeğinize sağlık hocam benden bir like zamanınızı ayırdığınız için
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Günaydın kardeşim emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın dostum tşkler iyiyim sende iyisin umarım? .. Fırsatları değerlendiriyorsundur umarım..
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Hocam maşallah. Her açıdann değerlendirmişsiniz yine. Emeğinize sağlık. Çok değerli bilgiler gerçekten.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın dostum, EOS/USDT haftalık görünümde şuan nötr bir durumda özellikle (2.80$) ve ardından 2.87$ seviyelerinin üstünde pozitif bir duruma geçecek olduğudur.. Günlük görünümde ise bugün 2.50$-2.56$ civari gibi önemli dirençlerin üstünde kapanışlar gerçekleştirmiş bu şimdilik olumlu ve pozitif diyebilirim.. 2.717$-2.78$ gibi dirençler sözkonusu.. EOS için 2.50$ seviyesi günlükte önemli bir seviye aşağı yönlü kirilmadigi sürece hem haftalık hemde günlükte ki direnç seviyelerini takip edelim ve kırılması babında yukarı yönlü ilerlemesi olacaktir..
Yahoo1610 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Gunaydin degerli kardesim kolay gelsin emegine saglik nasilsin
1BeğenmedimŞikayet
Yahoo1610 ()@CoDeX© hocam günaydın hoşgeldin. Eos içinde son bir durum değerlendirmesi yapabilir misiniz acaba? Teşekkürler.